Harita Mühendisi Kantarcı Yeni Ofisinde

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bölgemiz Harita Kadastro sektörünün 35 yıllık deneyimli ismi Harita Mühendisi Kenan Kantarcı’nın daha iyi hizmet verebilmek adına yeni bir yetki, yeni bir adım, yeni bir mekan, yeni bir başlangıç… sloganı ile faaliyete başladığı yeni ofiste çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Bünyelerine dahil ettikleri yeni yetkileri ile Lisanslı Harita Kadastro Bürosu ( LİHKAB ) olarak hizmetlerine devam edecek olan firma Harita Kadastro konusunda kadrolarına dahil etikleri konusunun uzmanı isimler ile de dikkatleri üzerinde toplamayı başardı.

35 yıllık birikimimi en güzel şekilde yaşadığım topluma sunacağım, yeni ekip arkadaşlarımla beraber, yeni bir yetki ve yeni bir hizmet sektörü ile HATAY insanına ışık olmak üzere bir araya geldik diyerek sözlerine başlayan Harita Mühendisi Kenan Kantarcı yaptığı açıklamada :” Lisanslı Harita Kadastro Bürosu ( LİHKAB ) olarak, ekibimize yeni kattığımız değerli meslektaşlarım Harita Mühendisi Mehmet Nuraydın , Harita Teknikeri Neval EŞKİ ve Harita Teknikeri Özge BIYIKLI ile yılların vazgeçilmezleri, yol arkadaşlarım çekirdekten topoğraf olarak yetiştirdiğim Gıda Mühendisi Ali Udum, Topoğraf Cahit Karallı ile beraber tüm arazi ölçüm işlerinizde halkımızın hizmetindeyiz. Gayrimenkul değerleme ve yatırım uzmanımız değerli dostum, arkadaşım, İnş. Tek. Mehmet UNAY ile birlikte, değerli iş insanlarımıza doğru ve rantabl yatırımlar yaptırmak için yeni işyerimizin ayrı bir mekanında oluşturduğumuz Gayrimenkul Danışmanlığı alım-satım çalışmalarını da Hatay insanına yatırımlarında daha da doğruya yönlendirmek üzere yine hizmetinizde olacağız. Ekibimizin renkli ve vazgeçilmezi sevgili kardeşimiz Bahar Davutoğlu ile işyerimizde oksijenin bile farklılığını çok rahat hissedeceksiniz.

Yeni adımımızın tüm hemşerilerimize ve bizlere hayırlı olması dileklerimizle hepinize sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.”dedi.

Harita Mühendisi Kenan Kantarcı’nın yönetiminde hizmet verecek olan Hatay/Antakya Lisanslı Harita Kadastro Mühendislik Bürosu Gündüz caddesi Bostan sokak No:3 Antakya ( Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binası karşısı) Adresinde faaliyet gösteriyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu