Güneyler Altın&Mücevherat Ailesi İftarda Buluştu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

 

Bölgemiz kuyumculuk sektörünün marka kuruluşu Güneyler Altın&Mücevherat’ın geleneksel iftar buluşması gerçekleşti. Ant-Ka Gastronomi Akademisinde gerçekleşen iftar programına Güneyler Altın&Mücevherat  Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güney,Genel Müdür M.İlker Karaoğlan, Zen Diamond,Atasay, Bluediamond,  Roberto Bravo ve Ravi Diamond mağazaları yöneticileri,Toptan satış yöneticileri ile Uzman Satış Danışmanları katılım gösterdiler. gösterdiler. Güneyler Altın&Mücevherat  Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güney’in koordinesinde hazırlanan iftar menüsü zengin çeşidi ve muhteşem lezzetleri ile herkesten tam not aldı.

Covid-19 salgını münasebeti ile iki yıldır gerçekleştiremedikleri geleneksel iftar programını bu yıl gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Güneyler Altın&Mücevherat  Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güney yaptığı açıklamasında :” Altın ve Pırlanta konusunda Türkiye’nin saygın markaları Zen Diamond , Atasay , Bluediamond , Roberto Bravo  ile son dönemde piyasaya hızlı bir giriş yapan kendi markamız Ravi Diamond ve Toptan satış ekibimizin tamamı ile iftar yapmanın mutluluğunu yaşadık. Bolluk,Bereket ,Paylaşım ayı olan mübarek Ramazan Ayında bir arada iftar yapmayı özlediğimizi bu akşam kıymetli arkadaşlarımızın yüzlerinde oluşan mutlu ifadelerden anladığımı belirtmek isterim. Güneyler Altın&Mücevherat   bünyesinde faaliyet gösteren tüm mağazalarımızın başarısı için özverili bir biçimde çalışmalarını yıl boyu sürdüren değerli ekip arkadaşlarımı yürekten kutluyor,Hep bir arada daha nice geleneksel iftar programlarında buluşmayı temenni ediyorum.Ayrıca tüm çalışma arkadaşlarımızın ve İslam aleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”dedi.

Güneyler Altın&Mücevherat  geleneksel iftar programı  gecenin anısına toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Muhteşem bir iftar programında bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Güneyler Altın&Mücevherat  personeli kendilerine bu imkanı sağlayan Güneyler Altın&Mücevherat  Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güney’e teşekkür ettiler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu