Göztepe maçıyla birlikte yeni bir galibiyet serisi hedefliyoruz

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Erdoğan: “Şimdi önümüzde Göztepe maçı var. Fazla zamanımız yok. Çok çabuk bir şekilde özellikle zihinsel toparlanıp bu maça hazırlanmamız gerekiyor. İnşallah Pazartesi günü burada galibiyetle yine bir galibiyet serisine başlamak istiyoruz”

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda Atakaş Hatayspor, kendi sahasında Fraport TAV Antalyaspor’a 2-0 mağlup olarak kupadan elenen Hatayspor’da büyük bir hayal kırıklığı yaşanıyor.  Maçın ardından Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, özellikle kırmızı karta iyi görüntü sergilediklerini ancak 10 kişi kaldıktan sonra ise sıkıntı yaşadıklarını söyledi. Ömer Hoca, “Kupada da iddiamızı devam ettirmek istiyorduk. Finale kadar gitmek istiyorduk ama maalesef istediğimize ulaşamadık. Aslında maçın ilk yarısı istediğimiz gibi gidiyordu. Üçüncü bölgede baskı yaparak topun oradan çıkmamasını sağlayıp kazandığımız toplarla hücum yapmaya çalıştık. Bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum. 3-4 tane çok net pozisyona girdik ama maalesef sonuçlandıramadık. Tabi 45’inci dakikada Fatih’in gereksiz yediği ikinci kartla oyundan atılması ikinci yarı bizi ciddi bir şekilde sıkıntıya soktu. Ama ikinci yarı biraz daha birinci ile ikinci bölgede savunma yapıp oradan kazandığımız toplarla hücum yapmaya çalıştık” açıklamasında bulundu.

YEDİĞİMİZ GOLE KADAR CİDDİ POZİSYON VERMEDİK!

Yedikleri gole rakibe ciddi bir pozisyon vermediklerini savunan Erdoğan, “Savunma kısmını takımın iyi yaptığını düşünüyorum. Yediğimiz gole kadar rakibe çok ciddi pozisyon vermedik. Hatta o dakikalarda Ayoub’un girdiği bir tane çok bariz pozisyonu var. Atabilsek belki biz tur atan takım olacaktık. Ama maalesef 85’te yediğimiz gol sonrası açıkçası bu fırsatı değerlendiremedik. Üzgünüz. Şimdi önümüzde Göztepe maçı var. Fazla zamanımız yok. Çok çabuk bir şekilde özellikle zihinsel toparlanıp bu maça hazırlanmamız gerekiyor. İnşallah Pazartesi günü burada galibiyetle yine bir galibiyet serisine başlamak istiyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu