Glow Mimarlık Standına Yoğun İlgi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bölgemiz mimarlık sektörünün en iddialı firmalarından olan Glow Mimarlık, Çankaya Konakları tarafından düzenlenen 4. Yılbaşı Alışveriş Şenliğinde projelerinde kullandıkları dekorasyon ürünlerini sergiledikleri stantları ile ilgi odağı oldular. En çok ziyaretçi ağırlayan stant olan Glow Mimarlık Alışveriş şenliğinde damgasını vurdu. Mimar Elif Sedef Öztürk ve İç Mimar Ecem Yüreğitemiz’in Güleryüzleri ile gün boyu konuklara farklı ve ayrıcalıklı tasarımlarını anlattıkları stant konuklardan tam not aldı.

Çankaya Konaklarının geleneksel olarak düzenlediği Yılbaşı Alışveriş Şenliğinde Mimari Aksesuar konusunda bölgenin en geniş ürün portföyüne sahip mimarlık ofisi olarak yer almaktan son derece mutluluk duyduklarını ifade eden Mimar Elif Sedef Öztürk ve İç Mimar Ecem Yüreğitemiz yaptıkları açkılamada:” Amacına ulaştığına inandığımız 4. Yılbaşı Alışveriş Şenliğinde birbirinden değerli firmalar arasında  yerimizi alarak kıymetli ziyaretçilerimize yapmış olduğumuz çalışmalar ve aksesuarlarımız hakkında bilgilendirmeler yaptık.Böylesine başarılı bir organizasyona imza atan Çankaya Konakları İşletmecisi Zekiye Çankaya Fakıoğlu ve başarılı ekibine teşekkür ediyor tüm konuklarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.”dediler.

Hayalini kurdukları yaşam alanları ve çalışma alanları için aksesuar alanında oldukça zengin ürün portföyüne sahip olan Glow Mimarlık standını hayranlık ile incelediklerini söyleyen ziyaretçiler Mimar Elif Sedef Öztürk ve İç Mimar Ecem Yüreğitemiz’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu