Gençlik Haftası Etkinlikleri Sona Erdi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından organize edilen Gençlik Haftası etkinlikleri sona erdi. 16-20 Mayıs tarihleri arasında Tayfur Sökmen Kampüsünde gerçekleştirilen etkinliklerde öğrenciler gönüllerince eğlendiler.

Etkinlikler süresince Erasmus Öğrenci Topluluğu tarafından Uluslararası Ülke Tanıtım Fuarı, Tiyatro Topluluğu tarafından tiyatro gösterisi, Müzik ve Bilim Topluluğu tarafından açık alan solo konseri ve Müzik Şöleni, Tiyatro ve Avrupa Öğrenci Toplulukları tarafından film gösterimleri, Gönüllü Genç Sağlık Liderleri Topluluğu tarafından sokak oyunları, Fikir Sanat ve Tasarım, Müzik ve Bilim ve Sahne Sanatları Toplulukları tarafından Uçurtma Şenliği, Colorfest ve Halat Çekme Yarışmaları gerçekleştirilirken ayrıca Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Basketbol ve Voleybol Öğrenci Ligleri final müsabakaları düzenlendi.

Final müsabakalarının ardından basketbol öğrenci liginde Diş Hekimliği Fakültesi üçüncü, Sağlık Bilimleri Fakültesi ikinci, Tıp Fakültesi birinci olurken voleybol öğrenci liginde ise Tıp Fakültesi üçüncü, Eğitim Fakültesi ikinci, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu birinci oldu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu