Gazeteci Mehmet Bayrak Baba Oldu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’da basın camiasının etkili kalemlerinden biri olan Hatay Asi Gazetesi ve Anadolu Ajansı Muhabiri Mehmet Bayrak baba olmanın heyecanını yaşadı. Faika ve Mehmet çiftinin ilk bebekleri olarak Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesinde dünyaya gelen bebeğe “Poyraz” adı verildi.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Ahmet Beyazıt’ın kontrolünde doğumu gerçekleştirilen Poyraz bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu bilgisi verilirken Faika ve Mehmet çiftinin mutlulukları adeta gözlerinden okunuyordu.

Baba olmanın heyecanını yaşadığını ifade eden Gazeteci Mehmet Bayrak, Poyraz bebeğin ve tüm bebeklerin ailelerine ülkelerine hayırlı evlatlar olmalarını dilediğinin altını çizdi. Gazeteci Bayrak, “18 Haziran 2021 tarihinde dünyaya gelen bebeğimiz Poyraz’ın anne karnındaki takip süresi boyunca, özveri ile tıbbi bilgisini ve insani ilgisini esirgemeyen Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Filiz Altınok Yiğit’e, oğlumuzun doğması için insanüstü bir sabır gösteren ve ardından başarılı bir şekilde doğumu gerçekleştiren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Ahmet Beyazıt beye, ekibine ve doğumhanenin deneyimli tüm personeline iş disiplinleri ve sevgi dolu yaklaşımlarından ötürü sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Minnettarız” diye konuştu.

Şehr-i Hatay Haber Portalı olarak Bayrak ailesine Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün dileklerimizi gönderiyoruz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu