FORMAMIZ KIRMIZI-BEYAZ HERKESE HİZMET EDECEĞİZ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’ın Arsuz ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareler yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Belediye Başkanı seçilen Sami Üstün de düzenlenen törenle İlçe seçim kurulundan mazbatasını aldı.
Cumhuriyet Halk Partili Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün mazbatasını almak için İskenderun ilçe seçim kuruluna Meclis üyeleri ve kalabalık partili topluluğuyla geldi. Arsuz yeni Belediye Başkanı Sami Üstün düzenlenen törende Meclis üyeleriyle birlikte mazbatasını teslim aldılar.

Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, mazbatalarını aldıklarını, bundan sonra da devri teslim töreni düzenleyerek Asaf başkanımdan görevi devralacağını ifade ederek “Ondan sonra halkımıza hizmet noktasında hiç zaman kaybetmeden görevimin başında olacağım. Bundan sonraki süreçte bayrama hazırlık yapacağız, bayram arifesindeyiz, heyecanlıyız bir an önce halkımıza hizmet etme noktasında var gücümüzle çalışacağız. Şimdiden bana verilen her oyun hakkını vermek için canla başla çalışacağım, bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
31 Martta huzurlu keyifli bir seçim geçirdiklerinin altını çizen Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün “Arsuz’da Arsuz’u sevip hizmet verme noktasında ben de adayım. En iyi hizmeti ben verebilirim, diye yola çıkan aday arkadaşlarımıza da huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte onlara başarılar diliyorum. Artık hepimizin ortak derdi var! Hepimiz artık Arsuz için mücadele edeceğiz. 31 Marta kadar Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı olarak bu yarışa girdim ama şu andan itibaren bütün Arsuz’un belediye başkanıyım ve bütün Arsuz halkı için elimden geleni yapacağım. Herkesi kucaklayacağız, barış dilinden asla vazgeçmeyeceğiz, artık bizim sırtımızdaki formanın rengi kırmızı beyaz ay yıldızlı formadır. Bütün halkımızı kucaklayan anlayışla onları memnun eden bir hizmet anlayışıyla mesaimize başlayacağız” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu