Fatma&Yahya  Dünya Evine Girdi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’ın saygın,köklü ve sevilen ailelerinden olan Gök ve Turan ailelerinde düğün heyecanı yaşandı. Ak Parti Kadın Kolları iL Eski Başkanı Sara Gök ve Hamza(Merhum) Gök’ün  çiftinin güzel kızları Fatma ile Zehra&Suphi Turan çiftinin  yakışıklı oğulları Yahya dillere destan bir düğün töreni ile dünya evine girdiler.

Gardenia Kır Bahçesinde gerçekleşen muhteşem düğün Siyaset,Sanat,Spor ve İş Dünyasını buluştururken düğüne Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Necmettin Zaroğlu,Geçmiş Dönem Ak Parti İl  Başkanları Mehmet Yeloğlu ve Ahmet Atıç,Kurum Müdürleri, STK Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Salonu dolduran konukların alkışları arasında sahneye gelen Fatma&Yahya  çifti ilk dansları ile adeta izleyenleri büyülediler. Reyhanlı Belediye Başkanı  Mehmet Hacıoğlu’nun  nikahlarını kıydığı genç çiftin şahitliklerini Reyhanlı AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yumuşak,İl Sağlık Müdürü Dr.Mustafa Hambolat, Hatay Barosu Başkanı Av. Hüseyin Cihat Açıkalın,Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Necmettin Zaroğlu,Geçmiş Dönem Ak Parti İl  Başkanları Mehmet Yeloğlu ve Ahmet Atıç ve Hatay Sivil Toplum Kuruluşları ve Dernekler Federasyonu Başkanı Abdurrahman Taşçıoğlu yaptılar. Evlilik cüzdanını genç çifte veren Reyhanlı Belediye Başkanı  Mehmet Hacıoğlu Hayırlı olsun dilekleri ile ömür boyu mutluluklar dileğinde bulundu.

Düğün pastasını aile bireyleri ile birlikte kesen Fatma&Yahya  çiftinin mutlulukları gözlerinden okunurken bu mutlu anlarında yanlarında oldukları için teşekkür ettikleri sevenleri ile geceyi ölümsüzleştirmek adına  bol bol objektiflere poz verdiler.

Şehri Hatay Haber Portalı  olarak Fatma&Yahya  Turan  çiftine hayırlı olsun dileklerimiz ile bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu