Eski Antakya sokaklarında lezzet ve eğlenceyi bir arada bulacağınız bir mekan: “Paşha Fasıl Restaurant “

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

UNESCO tarafından “Dünyanın 26. Gastronomi Şehri” olarak ilan edilen şehrimizin mutfağının en leziz yemeklerini haftanın 7 günü canlı müzik eşliğinde müşterilerine sunan Paşha Fasıl Restaurant sektörde istikrarlı yükselişini sürdüren bir işletme olarak çıkıyor karşımıza.

Restore edilmiş eski bir Antakya evi olan mekan genç ve başarılı işletmecisi Orhan Uyanık  yönetiminde alanında deneyimli çalışanları ile verdiği kusursuz hizmeti ile herkesin takdirini toplamaya devam ediyor.

Arkadaşlarınız ile birlikte günün yorgunluğunu gönül rahatlığı ile atabileceğiniz Paşha Fasıl Restaurant,aynı zamanda evlilik teklifi,doğum günü,nişan gibi özel günlerinizde de tercih edebileceğiniz bir mekan..

Cindi hamam sokağa girdiğinizde ışıl ışıl görüntüleri ile daha giriş bölümünde müşterileri mest ettiklerini ifade eden işletmeci Orhan  Uyanık Yaptığı açıklamasında:” Paşha Fasıl Restaurant’a ilk günkü heyecan ile kusursuz hizmete devam ediyoruz. Görmüş olduğumuz yoğun ilgi ne denli başarıl olduğumuzu gözler önüne seriyor.Haftanın 7 günü şehrimizin başarılı sanatçılarının program yaptığı işletmemizde Hatay Mutfağımızın yemekleri ve soğuk mezeleri en leziz biçimde müşterilerimize sunulmaktadır.Alkollü içeceklerimizin yer aldığı mekanımızda fiyatlarımızın eğlence sektörümüze oranla bir tık daha uygun olduğunun altını çizmek isterim.Gelen talepler doğrultusunda özel günler içinde mekanımız tercih edilmektedir.Biz ekip olarak müşterilerimize en kusursuz hizmeti sunmak adına elimizden gelenin fazlasını yapmaktayız. Kurulduğumuz günden bugüne tercihleri ile bizleri sektörde marka halime getiren kıymetli müşterilerimiz başta olmak üzere özverili çalışmaları ile gücümüze güç katan çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyor Eğlence ve Lezzeti Bir Arada isteyen herkesi mekanımıza bekliyoruz. ”dedi.

Saray caddesi Cindi Hamam sokakta faaliyet gösteren Paşha Fasıl Restaurant’ın rezervasyon telefonu 0 546 717 37 23

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu