ERYILMAZ “İLÇEMİZDE TARİHİ BİR KARARA İMZA ATTIK”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Samandağ Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı Gençlik Merkezi, belediyenin ortağı olduğu Kadın Girişimi Kooperatifi’ne devredildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz; “Atatürk Sahil Parkı’nda ilçemize kazandırdığımız Gençlik Merkezi’nin ikinci şahıslara devredilmemesi, belediye uhdesinde kalması ve elde edilecek gelirlerin tamamının ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine burs verilmesi şartı ile 5 yıllığına Belediyemizin de ortağı olduğu Kadın Girişimi Kooperatifine devrini gerçekleştirdik.

Gençlik Merkezi ile alakalı yalan söylemler ile kamuoyunda bilgi kirliliğine sebep olanlar bu ilçenin gençlerini önemsemeyen ve kendi şahsi menfaatleri için gençlik merkezinden rant ve çıkar beklentisi içerisinde olanlardır. Biz bu kararla rant, çıkar beklentisi içinde olanların da önüne geçmiş olduk. Bugüne kadar nasıl gençlerimizin yanında olduysak bundan sonra da her zaman gençlerimizin yanında olmaya, gençlerimize maddi manevi her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Kamuoyunda yanlış algı oluşturmak doğru değildir. Gençlik Merkezi’nde rant çıkar beklentisi içinde olanlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, gençlerimize bir kez daha hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu