Enişte Pastanesi Muhteşem Lezzetleri İle Hizmette

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

1978’den beri Armutlu Mahallesi’nde verdiği kusursuz hizmeti ile bilinen ,Asrın felaketi sonrası yaşanan yıkım sonrası faaliyetlerine zorunlu bir biçimde ara vermek zorunda kalan Enişte Pastanesi 6 Şubat depreminin yıldönümünde hizmete başladı.Şehrimizin nostaljik lezzeti Hünkar Külahı denildiğinde akla ilk gelen pastane olan Enişte Pastanesinin Baklava,Tatlı,Pasta çeşitlerinin yanında special lezzetleri ile yeniden faaliyete başlaması müşterileri tarafından sevinçle karşılandı.Samandağ yolu üzeri Çekmece mahallesi Subaşı mevkiinde damak çatlatan lezzetleri ile müşterilerinin karşısında olan Enişte Pastanesi evlere servis uygulamasına da kaldığı yerden devam ediyor.

Yaşadıkları büyük acılar sonrasında yeniden hizmette olmanın heyecanını yaşadıklarını ifade eden Enişte pastanesi işletmecisi Mahmut Mengüllüoğlu açıklamasında:”Herkesin büyük acılar yaşadığı bir felaketi yaşadık.6 Şubat depreminde hayatını kaybeden herkese Allah’tan rahmet ,Geride kalanlara sabırlar diliyorum.Yaşadığımız sıkıntılar dolayısıyla biraz geç de olsa müşterilerimizin karşısında olduk.Alanında deneyimli çalışma arkadaşlarım ile birlikte muhteşem lezzetlerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. En iyi ve doğal malzemeleri  kullanarak yaptığımız tatlı çeşitlerimiz her zaman olduğu gibi muhteşem lezzetlerimiz  ile sektörde kısa sürede farkımızı ortaya koyacağımızı düşünüyorum.

Hünkar Külahı  çok eskilerden kalma bir üründür. Deprem gününe kadar  bu ürünü uzun yıllardır gündemde tutuyorduk. Saray tatlısı olarak bilinen hünkar külahı’nın unutulmasını istemiyoruz. Çünkü oldukça lezzetli ve hafif bir tatlıdır. Gelen müşterilerimiz çok severek tüketiyor bizde üretmeye ve müşterilerimize sunmaya devam ediyoruz.Bunun yanında Baklava çeşitlerimiz ,Yaş pasta,Butik pasta,Tatlı çeşitleri ,Pasta çeşitlerimiz  ve special lezzetlerimiz ile yeni yerimizde müşterilerimizin hizmetindeyiz.Herkesi yeni işyerimize bekliyoruz. Muhteşem lezzetlerimiz bir telefonunuz ile evlerinize en hızlı biçimde servis edilecektir.”dedi.

Enişte Pastanesi’ne 0 536 974 98 48 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu