Engelsiz Yaşamı Sevenler İftarda Buluştular

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Engelsiz Yaşamı Sevenler Derneğinin geleneksel iftar programı üyelerin katılımı ile gerçekleşti.Üyelerinin her daim yanında olan ve onların sorunları için büyük çaba harcayan Hatay Engelsiz Yaşamı Sevenler Derneği Başkanı Mehmet Mustafa Canbulat tarafından organize edilen iftar yemeği Başkan Canbulat’ın evinin önünde bulunan alanda gerçekleşirken üyelerin memnuniyeti gözlerden kaçmadı.

Hatay Engelsiz Yaşamı Sevenler Derneği Başkanı Mehmet Mustafa Canbulat,  Bu mübarek Ramazan ayında üyeleri ile iftar yemeğini yapmak çok güzel olduğunu söyledi. Canbulat, “Dernek olarak üçüncü iftar yemeğimizi yapıyoruz. Herkes lokantada veya lüks yerlerde yaparken, biz doğal ortamda yaptık. Bizlere destek olan hayırseverlere de çok teşekkür ederiz. Allah kabul etsin” dedi.

Başkan Canbulat, gerek toplanan ‘plastik kapaklarla” gerekse de hayırseverlerin desteğiyle gerçekleştirdikleri çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini dile getirirken, bugüne kadar derneklerine yardımlarını esirgemeyen herkese ayrıca teşekkür etti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu