Elif Ezgi & Mehmet  Mutluluğa Evet Dedi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’ın saygın ve sevilen ailelerinden olan Türkay ve Vural ailelerinde nikah heyecanı yaşandı.Leyla&Hasip Türkay çiftinin güzel kızları Elif Ezgi ileGüllü&Ahmet  Vural çiftinin yakışıklı oğulları Mehmet  Covid-19 salgını tedbirleri dolayısıyla düzenlenen sade bir tören ile mutluluğa evet dediler. Savon Otel’de gerçekleşen nikah törenine genç çiftin birinci dereceden yakınları katıldı.Elif Ezgi&Mehmet  çiftinin nikahını Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş kıyarken şahitlikleri Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ,Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül,Gelin hanımın dayıları Şahin ve Adem Erder yaptılar.

Genç çifte hayırlı olsun diyerek evlilik cüzdanını veren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş bir ömür boyu mutluluklar dileğinde bulundu.

Mutlulukları adeta gözlerinden okunan Elif Ezgi & Mehmet  çifti Covid-19 salgını münasebeti kısıtlı sayıda davetli ile yaptıkları nikah törenlerinde yanlarında bulunan sevenlerine teşekkür ederek günü ölümsüzleştirmek adına bol bol objektiflere poz verdiler.

Şehr-i Hatay Haber Portalı  olarak Elif Ezgi & Mehmet  Vural çiftine hayırlı olsun dileklerimiz ile mutluluklar diliyoruz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu