Dövme Dondurmanın En Fıstık Hali

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Yaz mevsiminin artık tamamen kendisini hissettirdiği şu günlerde serinleten lezzet dondurma yoğun ilgi görmeye başladı.Antakya’nın en merkezi noktası olan Vali Göbeğinde uzun yıllardır geleneksel yöntemler ile dövme dondurma çeşitlerini müşterilerine sunan Ürgen Büfe işletmecisi  Mehmet Hüsam Fındık  son dönemde Antep Fıstıklı dondurması ile dikkatleri üzerinde toplarken Dövme dondurmanın en fıstık hali diye tabir ettiği muhteşem lezzet herkesten tam not aldı.

1984 yılından bugüne kaliteden ve doğal malzemeden asla taviz vermeden müşterilerine en leziz dondurmayı sunduklarını ifade eden Mehmet Hüsam Fındık  açıklamasında :” Küçük yaşlarda başladığım dondurma işinde günden güne kendimi geliştirerek bugün çok iyi bir usta durumuna geldiğimi gururla söylemek istiyorum. İlk günden itibaren kendim yemeyeceğim bir ürünü asla müşterilerime satmam prensibimden asla vazgeçmeyerek üretimini yaptığım dövme dondurmada Kullanmış olduğum  yüzde yüz gerçek salep,Batıayaz sütü ,şeker ve gerçek meyve tanecikleri ile dondurma çeşitlerimizin  adeta vitamin deposu olduğunu altını çizmek istiyorum.

Antep Fıstıklı Dondurmaya Yoğun İlgi…

Bütün dondurma çeşitlerimiz yoğun ilgi görmektedir. Ama bunlardan Antep Fıstıklı olan diğerlerine nazaran son dönemde daha bir ilgi görmeyi başardı. Sektörde edindiğim deneyimler doğrultusunda ortaya çıkardığım bu lezzette en kaliteli Antep Fıstığını yüzde yüz gerçek salep ve Batıayaz sütü ile hazırlanmaktadır.Antep Fıstıklı dondurmayı ilk olarak tattığım çalışma arkadaşlarım ile birlikte ortak karar vererek bu lezzet tamamdır dedikten sonra birkaç yıl önce satışa başladık ve bu süre zarfında beklediğimizin çok üzerinde ilgi gördüğüne şahit olduk. Şunu da belirtmek isterin ki son gelen zamlardan sonra oldukça artış yaşayan Antep Fıstığı,Salep,Süt,Şeker gibi ürünlerin maliyeti çok artırmasına rağmen müşterilerimizin yoğun ilgi gösterdiği bu damak çatlatan lezzeti az bir kar ile satışa sunmaktayız. Bu uygulama diğer çeşitlerimiz içinde geçerlidir.Yıllardır tercihleri ile bizleri marka haline getiren kıymetli müşterilerimize uygun fiyatlar ile bizde teşekkürlerimizi sunmaktayız.

Dondurma çeşitlerimiz arasında Çilek,Dut,Kavun,Muz,Hindistan Cevizi ve Damla Sakızı ile Maraş dövme dondurmamız bulunmaktadır.Tüm ürünlerimizde en kaliteli ürünler ve gerçek meyve tanecikleri kullanılmaktadır.Dondurma imalathanemizde olmazsa olmazımız olan hijyen konusunda asla taviz vermediğimizi vurgulamak isterim.Dondurma çeşitlerimizin tadına bakan müşterilerimizin gerçekten harika bir lezzet bu emeklerinize sağlık demeleri birleri daha iyi çalışmalar yapmak adına motive etmektedir.Vali Göbeğinde faaliyet gösterdiğimiz Ürgen Büfemizi eminim bilmeyen yoktur.Evlere servisimiz de olmaktadır ama bunun için bizleri en az iki saat öncesinden müşterilerimizin araması gerekmektedir.Okulların mezuniyet ve yıl sonu programlarında da dondurma standımız ile görev yapmaktayız.Bu konuda da okul yöneticileri bizimle iletişime geçebilirler.Halen Antep Fıstıklı dondurmamız ve diğer dondurma çeşitlerimizin tadına bakmayanlar var ise muhakkak kendilerini işyerimize bekliyoruz.”dedi.

Haftanın yedi günü gece 02:00 saatine kadar faaliyet gösteren Ürgen Büfe’nin iletişim numarası 0 537 228 86 96

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu