Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin: TÜRKİYE’DE EN ÇOK ZAM VEREN BELEDİYELERDEN BİRİ OLDUK

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Mahalli İdareler ve İşverenleri Sendikası ve Belediye İş Sendikası ile toplantısını karara bağladı. Maaşlara %35 oranında zam yapıldığını belirten Keskin: “Bu zam oranları ile şirket personeli arkadaşlarımıza Türkiye’de en çok zam veren belediyelerden biri olduk.”dedi.

%35 ORANINDA ZAM YAPTIK

Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin konuyla ilgili “ Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri neticesinde Belediye Şirketimiz Dörtyol Belde Hizmetleri imar Ltd. Şti’ ne bağlı olan şirket personeli olan mesai arkadaşlarımızın maaşlarına %35 oranında zam yaptık. Buna göre en düşük mesai ücreti alan mesai arkadaşımız net olarak 3629.27 TL  alacak. Ayrıca yılda bir defaya mahsus olmak üzere toplamda 30 gün ikramiye alacaklar.

EN İYİ ŞEKİLDE ZAM YAPTIĞIMIZA İNANIYORUM

Ayrıca Belediyemizde kadrolu olarak çalışan işçi arkadaşlarımızın maaşlarına da yıllık % 13 oranında zam yaptık. İmkanlarımız dahilinde mesai arkadaşlarımıza en iyi şekilde zam yaptığımıza inanıyorum. Bu zam oranları ile şirket personeli arkadaşlarımıza Türkiye’de en çok zam veren belediyelerden biri olduk. Kıymetli personellerimize hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. “ dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu