Devletin, vatandaşlarımızın yanında olduğunu hissettirmeye devam edeceğiz

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Altınözü Sosyal Hizmet Merkezi, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Altınözü Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ayhan Karaköse son olarak, kurumda görevli sosyal çalışmacılar Birol Sat ve Emine Işık’la birlikte ilçeye bağlı Erbaşı Mahallesi’ne giderek vatandaşları ziyaret etti. Sosyal Hizmet Merkezi heyeti, yaptığı bu ziyaretlerde vatandaşların taleplerini dinledi, not aldı.

Hane ziyaretlerine ilişkin gazetemize bilgi veren Altınözü Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ayhan Karaköse, devletin, vatandaşların yanında olduğunu hissettirmeye devam edeceklerini ifade etti. Karaköse, “Altınözü Kaymakamımız Sayın Cem Gümrükçü başkanlığında, kurum olarak sürekli sahaya çıkarak vatandaşlarımızla bire bir görüşüp taleplerini dinlemeye devam ediyoruz. Aile ve Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü olarak ulusal hane ziyaretlerimize aralıksız devam edeceğiz. Vatandaşlarımıza, bakanlığımızın hizmetlerini götürmeye ve devletimizin her koşulda vatandaşlarımızın yanında olduğunu hissettirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

ULUSAL HANE ZİYARETİNİN AMACI HIZLI VE YERİNDE HİZMET

İhtiyaç sahibi vatandaşlara daha hızlı ve yerinde hizmet sunmak için başlatılan Ulusal Hane Ziyaretleri, düzenli veya süreli yardım programlarından faydalanan vatandaşların yanı sıra hizmetlere ulaşmakta zorlanan hanelere de gerçekleştiriliyor.Personeller hane ziyaretlerini gerçekleştirirken; Bakanlığın logosunun yer aldığı kurum kimliği ve yaka kartlarını yanlarında bulundururken; logonun yer aldığı, uygun renk ve standartlarda mont veya yelek giyiyor.

Görevliler, çalıştıkları Sosyal Hizmet Merkezlerinin (SHM) iletişim bilgilerinin bulunduğu kartvizitlerle bilgilendirici el broşürlerini beraberinde taşıyor. Bu kartvizitleri hanede görüştükleri kişi ile paylaşarak kendisi ile ilgili bilgilerin güvenliğinin teyidini sağlıyor. Ayrıca, ziyaret sırasında personeller, kurum bilgilerinin ve logosunun yer aldığı giydirilmiş ulaşım araçlarını kullanıyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu