Damaklarda İz Bırakan Enfes Lezzetlerin Adresi : “Etçim Kemal “

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bölgemizde et lezzetleri denildiğinde ilk akla gelen firmaların başında yer alan Etçim Kemal ,Müşterilerine sunduğu muhteşem lezzetleri ile damaklarda iz bırakan enfes lezzetlerin adresi olmaya devam ediyor. Hizmete başladığı yılından günümüze kadar kalitesinden ve damak çatlatan et lezzetlerinden asla taviz vermeyen ve günden güne menüsüne eklediği yeni lezzetler ile müşterilerinden tam not almayı başaran Etçim Kemal sektöründe zirvedeki yerini koruyan başarılı bir işletme olarak biliniyor.

Günlük kesim taze etleri ve bu etleri lezzete dönüştürdüğü muhteşem lezzetleri ile büyük beğeni toplayan Etçim Kemal gerek bölgemiz insanının gerekse de şehrimize gelen yerli ve yabancı turistlerin olmazsa olmaz lezzet duraklarından biri olarak da çıkıyor karşımıza. Üçüncü kuşak olarak mesleğini en güzel biçimce icra eden Kemal Dereci,Bir dönem sektöre damgasını vurmuş dayısının  yanında mesleğe başlamış ve yaklaşık 43 yıldır da işini en güzel biçimde yapan müşterilerinden takdir alan bir isim.

Etçim Kemal İşletmecisi Kemal Dereci,Veteriner kontrolünde yetişen ve günlük kesim yaptıkları hayvanların  etlerini  hijyen koşullarına uygun bir biçimde işletmelerine getirdiklerinin altını çizerek başladığı açıklamasında :” Günlük taze et satışımızın da bulunduğu işletmemizde ağırlıklı olarak evlere ve işyerlerine servis şeklinde çalışmaktayız. Hatay mutfağının yöresel lezzetlerinin başında yer alan Tepsi Kebabı,Kağıt Kebabı başta olmak üzere bir çok et lezzetini ve yine alanında deneyimli ekip arkadaşlarımız tarafından hazırlanan Kuşbaşı, Kıyma ve Izgara çeşitlerimiz ile en leziz yemekleri müşterilerimize sunmaya devam ediyoruz.Aynı zamanda özel günler ve toplantılarda da tercih edilen mekanımızda kusursuz servisimiz ile en iyi hizmeti sunmaktayız. ”dedi.

HER MEVSİM YENİLEBİLECEK KASAP SUCUĞU

Kemal Dereci ayrıyeten kasap sucukları konusunda da oldukça iddialı olduklarını sözlerine ekleyerek Kasap Sucuğu sadece kış mevsiminde yenir tabusunu yıktıklarını kullandıkları et ve baharat kıvamı ile üretimini gerçekleştirdikleri sertleşmeyen ,kıvamını koruyan  kasap sucuklarının yılın 12 ayı gönül rahatlığı ile tüketilebileceğini söyledi.Ürgen Paşa Mahallesi Ekinci Yolu Üzeri No:157 adresinde “Her Dem Taze” sloganı ile hizmet veren Etçim Kemal’e rezervasyon ve siparişleriniz için 0 326 227 40 40 ile 0 532 781 61 79 nolu telefonlardan ulaşabilirsiniz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu