Çılgın golcüden son dakika çılgınlığı!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp


Attığı birbirinden klas gollerle gönüllerde taht kuran Atakaş Hatayspor’un yıldız golcüsü Aaron Boupendza, Krasnodar’ın teklifini son dakikada geri çevirdi

Atakaş Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı, Boupendza’nın Rus ekibi Krasnador’a gitmek istemediğini bu nedenle de transferin gerçekleşmediğini açıkladı. Vardı, yaptığı açıklamada sezon başında Hatay’a gelmek istemeyen yabancı oyuncuların artık Hatay’dan gitmek istemediklerini ifade etti. Boupendza için yeni fiyatın 8 buçuk milyon avro olduğunu belirten Vardı, “Oyuncumuzun taban fiyatı belli olmuş oldu. Golcümüz için taban fiyatı 8,5 milyon avro olarak belirledik. Hem Hatayspor hem de Krasnodar, Boupendza’nın burada kalmak istemesine saygı duyuyor. Rusya defteri kapandı. Boupendza gollerini Hatayspor için atmaya devam edecek” sözlerini kullandı.


ÖMER HOCA VE EKİBİ GALİBİYETE KİLİTLENDİ
Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Antakya Atatürk Stadı’nda yapılan idman öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulundu. Erzurum’da zor bir deplasmanda 3 puanla döndük. Oyucularım iyi bir oyunla, taktiğimize bağlı kalarak galibiyetle ayrılmayı bildi. Şu an tek düşüncemiz Ankaragücü maçından iyi sonuçla ayrılmak. Rakibimiz ligde kötü günler geçiriyor. Ancak ileri uçta önemli oyuncuları var. Maça büyük bir ciddiyetle hazırlanıyoruz. Bu mücadeleyi kazanıp taraftarlarımıza 3 puan armağan etmek istiyoruz. Takımda Kamara’nın sakatlığı vardı. Takımla çalışmalara başladı. Son durumu maç gününde netlik kazanacak” sözlerini kullandı.
KIRMIZI KARTLAR KONUSUNDA OYUNCULARIMIZI UYARIYORUZ
Takımın gördüğü kırmızı kartlar ve kendi ağlarına attığı gollerle ilgili soruya da yanıt veren Erdoğan,
“Bütün oyucularımız büyük bir hırsla mücadele ediyorlar. Bunun sonunda da kimi zaman olumsuz durumlarla karşı karşıya kalabiliyoruz. Özellikle kırmızı kartlar çok kere karşımıza çıktı. Bu yüzden puanlar kaybettik. Oyuncularım bunu tabiî ki isteyerek yapmıyorlar. Bu konuda hem biz hem de yönetim oyuncuları sürekli uyarıyoruz. Bundan sonraki süreçte bu tür handikaplar yaşamamayı umut ediyorum” sözlerini kullandı.
SON ANTRENMAN BUGÜN
Bordo beyazlılar Antakya Atatürk Stadyumu’nda, teknik direktör Ömer Erdoğan yönetiminde yaptığı idmanla MKE Ankaragücü maçının çalışmalarını sürdürdü. Bir buçuk saat süren idmanda ısınma, pas drili, dar alan çalışması ve taktik idmanı yapıldı. Takım bugün öğle saatlerinde yapacağı idmanla Ankaragücü maçının çalışmalarını tamamlayacak.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu