Çiftçioğlu Arçelik Stadyum Şubesi Yeni Konseptle Hizmette

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp


Dayanıklı tüketim malları sektöründe bölgemizin başarılı firmalarından olan , Müşterilerine Kaliteli hizmet verip, sağlıklı büyümeyi hedefleyen Çiftçioğlu Arçelik uzun yıllardır hizmet verdiği Stadyum Şubesinde yeni konsepti ile hizmet vermeye başladı. Bir süredir yapılan çalışmalar neticesinde gerek mağaza içi gerekse de çevre dizaynı yeniden şekillenen Çiftçioğlu Arçelik Stadyum Mağazasının yeni konsepti müşterilerden de tam not aldı.
Çiftçioğlu Arçelik Hatay’ın en güçlü Arçelik bayisi olmasının yanında satış rakamlarında defalarca Türkiye derecesi yapan bir firma olarak da çıkıyor karşımıza.


Stadyum şubelerinde bünyelerinde bulunan ürünleri daha iyi sergileme ve hizmet kalitelerini arttırma adına yeni konsept ile hizmete başlamanın heyecanını yaşadıklarını ifade eden Arçelik Çiftçioğlu LTD Yöneticisi Mişel Çiftçioğlu yaptığı açıklamasında:” Uzun zamandır yapmayı planladığımız Stadyum şubemizdeki yeni konsept çalışmamızı tamamlamış bulunuyoruz.Daha geniş bir mağazada müşterilerimize hizmet vereceğimiz Stadyum şubemizdeki çalışmamızın müşterilerimizden almış olduğu olumlu dönüşler ne denli doğru bir hamle yaptığımızı kanıtladı bizlere. Şirketimiz ÇiftçioğluLTD 1971 yılından itibaren bugüne kadar sektörde yerini almakta olan ve faaliyete geçmiş beyaz eşya ve Mobilya sektöründe güven ve çağdaş hizmet kalitesini hep önde tutmuştur. İşletmemiz Arçelik ve Mondi markaları ile beyaz eşya ve mobilya da konusunda güven, istikrar ve kaliteli hizmetiyle köklü bir geçmişe dayanan bilgi ve deneyimlere sahiptir. Yıllar içinde biriktirdiğimiz uzmanlık değeriyle, Müşterilerimize güvenilir ve tutarlı bir hizmet sunuyoruz. Yaptığımız her işte dürüstlük ve şeffaflığımızla gurur duyuyoruz.
VİZYONUMUZ ; Hizmet, anlayış, müşteri odaklı çalışma ve dünya standardını bulmak vizyonumuzu oluşturmaktadır.
MİSYONUMUZ ; İnsanlığın mutluluğunu önde tutarak bilgi ve çağdaşlık ilkesi doğrultusunda çalışmak misyonumuzu oluşturmaktadır.
Bayiliğini yaptığımız şirketlerin temel değerlerine ve müşterilerimizin bize olan güvenine sıkı sıkıya bağlıyız. 50 yıllık deneyimimizi, kesintisiz bir performansa ve dinamizme dönüştürdük. Gelecek için güçlü bir temel kurduk.Firma olarak Geleceği hedefliyoruz. Müşterilerimizin yararı için yenilikçi uygulamaları kucaklamaya hazırız.Bu düşünceler ile geçtiğimiz yıl Çekmece mahallesinde açtığımız yeni konsept mağazamızın ardından bugün de Stadyum şubemizi yeni görünümüne kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz.Herkesi mağazamıza bekliyoruz.”dedi.
www.ciftcioglultd.com sitesine girerek ve 0 326 215 44 00 telefon numarasından mağazaya ve birbirinden kaliteli ürünlere ulaşabilişiniz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu