Çiçekçilerde Anneler Günü Hareketliliği

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Mayıs ayının ikinci haftasında kutlanan ve bu yıl 8 Mayıs’a denk gelen Anneler Günü  dolayısıyla çiçekçilerde yoğun bir hareketlilik yaşandı. Günler öncesinden siparişlerin alınmaya başlandığı Defne Çiçekçilikte siparişlerin istenilen zamanda teslim edilmesi ve gün içerisinde işyerine akın eden müşterilerin çiçek talepleri için özverili bir çalışma gerçekleştirildi. Alanında deneyimli isimlerden kurulu ekip kusursuz hizmetleri ile müşterilerden tam not aldı.

Günün ilk saatlerinden itibaren yoğun tempo ile çalışan Defne Çiçekçilik İşletmecisi Selçuk Çıldır gördükleri yoğun ilgiden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirirken ,Hazırlıklarını günler öncesinden  hizmet verdikleri Anneler Günü mesaisinde sektörde  yüzlerinin güldüğünün altını çizerek tüm annelerin gününü kutladı.

 

Gelen siparişleri zamanında yetiştirebilmek adına ekip arkadaşları ile birlikte var güçleri ile çalıştıklarını söyleyen Çıldır yaptığı açıklamasında :” Günler öncesinden başlayan yoğunluğumuz gün boyu devam etti. En değerli varlıkları anneleri için çiçek almaya gelen müşterilerimiz en çok Orkide ve Gül’ü tercih ederken kimi ise  çiçeklerini  vazo, saksıda, bazıları ise buket şeklinde çiçek tercih ettiler. Aynı zamanda Kutular içerisinde hazırladığımız gül Aranjmanlarımızın da  oldukça talep gördüğünü belirtmek isterim. Gösterdikleri ilgi ile bu yılda bizleri en çok tercih edilen çiçekçiler arasına layık gören kıymetli müşterilerimize  ve özverili çalışmaları ile kusursuz hizmet sunan çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, Tüm Annelerimizin gününü kutluyoruz.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu