Bu Çocuklar Rakip Tanımıyor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Kısa bir süre önce Hatayspor tribünlerinin efsane lideri Komando Mehmet öncülüğünde kurulan Madenboyuspor Futbol Okulunun üç kategoride eğitim alan yıldız oyuncuları çıktıkları maçları farklı kazanarak rakip tanımadıklarını gözler önüne sermeye devam ediyorlar.

Madenboyuspor Futbol Okulu U17 takımı rakibini 5-1 ,U15 takımı rakibini 5-0 gibi net skorlar ile yenerken 11-12 yaş grubu 12-2 bir skor ile adeta şov yaptılar.

Madenboyu başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor diyerek sözlerine başlayan Madenboyuspor Futbol Okulu Yöneticisi ve aynı zamanda Hatayspor Taraftarlar Derneği Başkan Vekili Mehmet Deviren yaptığı açıklamasında:” Asrın felaketi sonrası miniklere moral motivasyon olması amacı ile kurduğumuz Madenboyuspor Futbol Okulumuz meyvelerini vermeye başladı.Hafta içi disiplinli bir biçimde hocamız Mustafa Tanrıseven yönetiminde antrenmanlarını yapan oyuncularımız hafta sonralı da hazırlık maçlarında rakiplerine pek şans tanımıyorlar.Oynadıkları tüm maçları farklı skorlar ile kazanan yıldız oyuncularımızın ortaya koydukları başarı ne denli başarılı olduğumuzu gözler önüne seriyor.

Buradan miniklere seslenmek istiyorum geleceğin futbol yıldızları  ücretsiz olarak futbol eğitimi veriyoruz , Haydi gençler sizleri de aramızda görmek istiyoruz.Bizimle birlikte olmak isteyenler hafta içi her gün 17:00’de Madenboyu sahasında yaptığımız  antrenmanlarımıza gelsinler. Bu arada genç yeteneklerin üzerinde büyük emeği olan kıymetli hocamız Mustafa Tanrıseven’e de şükranlarımızı dunuyoruz.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu