BİR DESTEK , BİR UYARI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Yeni hoca, kalite anlamında çok iyi olmayan transferler, ne oynanacak belli olmayan oyun sistemi olsada bu hoca ve takıma en 5 – 6 hafta sabır gösterilmeli. Her takım geçiş döneminde sorunlar yaşar, bizde bu sıkıntıyı çekiyoruz. Takımların bir çoğu ideal kadrosunu ilk 5 – 6 haftasında tamamlar. Biz de hiç olmazsa bu süreçte takıma sabır gösterip , onlara destek olalım. Zaten olmuyorsa gereken yapılır.
Ancak gerçekleride görmek lazım. Bu takıma süper lig seviyesinde ve tecrübesinde en az 4 oyuncu transfer dönemi bitmeden alınmalı. Yoksa ne kadar mücadele edersen et kadro kalitesi seni bir yere kadar götürür. Bu gerçeği de unutmadan yolumuza devam etmeliyiz . Yoksa her defasında övündüğümüz 53 yıl sonra Süper ligde olma başarımız sona erebilir. Serkan hocamızda bir an önce sistemini oyunculara kabul ettirmeli. Tamam oyun sistemini yerleştirmek öyle sanıldığı kadar kolay değil ancak bu dönemde alınacak 1 – 2 mağlubiyet hem takımın özgüvenini aşağı çeker hem de taraftar desteğini kaybeder.
Taraftarda bu süreçte o geldi, bu gitti bahanelerini bir kenara bırakıp stadyuma akın etmeli. Bu takımı Süper Ligte tutmak istiyorsak “taraftarlık” görevini layıkıyla yerine getirmeli. Taraftar görevini yapsın ki sonra konuşmaya hakkı olsun. Allah muhafaza bunca emeklerle çıktığımız süper ligi bir daha göremeyiz

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu