Bir değişiklik bir puan, bu kadroyla geçmez zaman!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Alanya karşsında aldığı 6-0’lık yenilgiyle demoralize olan bordo beyazlılar ligde deplasman karnesi en kötü takım olan Rizespor’a diş geçiremedi. Ömer Hoca’nın maç boyunca sadece 1 değişiklik yapması da kadronun ne denli yetersiz olduğunun kanıtı oldu

Atakaş Hatayspor Süper Lig 23’üncü hafta maçında kendi sahasında ligin zayıf takımlarında Çaykur Rizespor’u ağırladı. Bordo beyazlı ekibin teknik direktörü Ömer Erdoğan, maça Abdullah Yiğiter, Kamil Ahmet Çörekçi, Isaac Sackey, Burak Öksüz, Samuel Adekugbe, Onur Ergün, Ruben Ribeiro, Saba Lobjanidze, Dylan Saint-Louis, Mahmoud Kahraba ve Mame Diouf 11’iyle başladı.

İki takımda maça istekli başladı. Hataysor üst üste önemli fırsatlar yakaladı.

8’inci dakikada Diouf’u kaleciyi çalımlayarak boş kaleye gönderdiği topu savunma çizgiden çıkardı ancak pozisyon için ofsayt bayrağı havaya kalktı.

SABA GOLE ÇOK YAKLAŞTI

12’de Kahraba arka direkte topla buluştu. Kahraba’nın şutunda kaleci topa sahip oldu.

14’üncü dakikada Hatayspor gole çok yaklaştı. Dylan’ın ara pasında ceza sahası içinde pozisyona giren Saba Lobjanidze’nin şutunda top savunmaya çarparak kornere çıktı.

15’te Hatayspor penaltı bekledi. Dylan’ın havalandırdığı topu Burak kafayla çevirmek istedi. Savunamaya çarpan top kornere çıktı. Bu pozisyonun ardından Hataysporlu oyuncular elle müdahale gerekçesiyle penaltı bekledi ancak oyun devam etti.

35’te Hatayspor soldan etkili geldi. Samuel Adekugbe’nin soldan yaptığı ortaya hareketlenen Saba Lobjanidze’nin kafa vuruşunda top direğin dibinden auta çıktı.

KAHRABA 45 DAKİKAYI ZOR ÇIKARDI!

Hızlı başlayan maçta ilk yarının ortalarından sonra tempo düştü. Maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

Hatayspor ikinci yarıya Kahraba, Kamara değişikliğiyle başladı. Yeni transfer Kahraba’nın 45 dakikayı çıkarmakta dahi zorlandığı gözlendi.

55’te Dylan, ceza sahasına girmeden sağ çaprazdan sert bir şut çıkardı. Kaleci köşeye giden topa iyi uzandı ve gole izin vermedi. Dönen topu tamamlamak isteyen Diouf için ofsayt bayrağı havaya kalktı.

66’da Hatayspor rakip yarı alanda serbest vuruş kazandı. Saba’nın yaptığı ortada Ruben kafa vuruşunu yaptı. Top kalecide kaldı.

Konuk ekip 74’te çok etkili geldi. Yusuf Sarı’nın Deniz’e attığı pasta araya giren Sackey mutlak golü önledi.

83’de Saba topu rakiplerinde kaptı. Ceza sahası içi sol çaprazdan kaleye çok sert bir şut çıkaran Saba çerçeveyi bulamadı.

Maçın sonuna ilave edilen 3 dakikalık uzatma bölümünde de gol sesi çıkmadı. Saba’nın son saniyelerde attığı şut direğin dibinden auta gitti. Çıktığı 10 deplasmanda 9 yenilgi ve 1 beraberlik alan rakibi karşısında bir puana razı olan Hatayspor, bu beraberlikle puanını 36’ya yükseltti. Çaykur Rizespor ise 22 puana yükseldi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu