Bedia Biray Mutlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Ak Parti’nin kurulduğu günden günümüze kadar ortaya koyduğu özverili çalışmalar ile Ak Parti il teşkilatının ablası olmasının yanında hayırseverliği ile gönüller fetheden Bedia Biray Mutlu dualar ile son yolculuğuna uğurlandı.Bölgemizin başarılı iş insanlarından Sadık Açıkel’in teyzesi olan merhume Bedia Biray Mutlu’nun cenazesi Hatay Büyükşehir Belediyesi Mezarlık Kompleksinde Öğle Namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Antakya Asri Mezarlığındaki aile mezarlığına defnedildi.

Yoğun katılım ile gerçekleşen cenaze törenine Protokol üyeleri,Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar,Ak Parti İl Yöneticileri,Meclis üyeleri,Siyasi Partilerin Temsilcileri,Kurum Müdürleri, Hatay Ayakkabıcılar Odası Başkanı Doğan Aydın,STK Başkanları,akraba ve sevenleri katılarak Mutlu ailesinin acısına ortak oldular.

Merhume Bedia Biray Mutlu için taziyenin Toki evleri karşısında bulunan Diamond Sitesinde kurulan cenaze çadırında alınacağı bilgisi verildi.

Şehri Hatay Haber Portalı  olarak Merhume Bedia Biray Mutlu’ya Allah’tan rahmet ,kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu