HATAYSPOR’UN HAKKINI YEDİNİZ; SİZİ ALLAH’A HAVALE EDİYORUZ!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Gaziantep Kalyon Stadı’nda dün akşam oynanan ve FİFA Kokartlı Hakem Halil Umut Meler’in yönettiği karşılaşmada skandal kararlara imza atılmasına rağmen Merkez Hakem Komitesi (MHK) kritik pozisyonları değerlendirmeye dahi almadı.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), ligde kritik maçlara VAR Odasına yabancı hakem tayin ederken, Gaziantepspor FK-Hatayspor maçında bu uygulamaya gerek duyulmadı.
Gaziantep FK-Hatayspor kritik maçına yabancı VAR hakemi verilmemesinin ana sebebi ise Halil Umut Meler ve Alper Ulusoy’u Euro 2024 e gönderilmesi gösterildi.
Bu karar ise skandal olarak değerlendirildi.

GAZİANTEP FK-HATAYSPOR MAÇINDA SKANDALA BİR YENİSİ EKLENDİ
Her hafta kritik pozisyonları hakem ve gözlemcilere göndererek değerlendirme yaptıran MHK, Gaziantep FK lehine verilen ve verilmeyen penaltıyı değerlendirmeye almadı.
Gaziantep FK-Hatayspor maçının 85.dakikasın’da Hatayspor’un net Penaltısını Halil Umut Meler vermedi,VAR hakemi Alper Ulusoy hakemi VAR’a çağırmadı.
Bir dakika sonra ceza sahası dışında Gradel’in kendini yere bırakmasına Halil Umut Meler önce faul verdi, on saniye sonra ise VAR’a gitmeden faulü penaltıya çevirdi.
Hatayspor’un hakkının göz göre göre yenilmesine göz yuman TFF ve MHK’ye tepkiler yağıyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu