Başkan Yılmaz “ortak paydamız” aynı acıyı paylaşıyoruz

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

6 Şubat Saat 04:17’de Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 ve 7.8’lik şiddetinde ve 11 ilde gerçekleşen depremle Hatay İlimizde de yıkımlar gerçekleşti. Depremin meydana gelmesiyle çöken binaların içinde kalan insanların bir kısmı kurtarılarak bir kısmı vefat etti.

“Yılmaz, Aynı acıyı paylaşıyoruz”

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz depremin ilk anından itibaren depremzedeleri bir an olsun yalnız bırakmıyor. Çadırkentleri ve toplanma alanlarını aralıksız olarak ziyaret eden Yılmaz, vefat edenlerin yakınlarına başsağlığı diledi. Acımız ortak, üzüntümüz ortak diyerek Antakya’mızı, Hatay’ımızı hep birlikte yeniden inşa edeceğiz, bizler bir yere gidemeyiz, buraları terk edemeyiz sizlerle birlikte şehrimizi yeniden ayağa kaldırıp yaşatacağız ifadelerini kullandı.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz Belediyecilik sadece yol, temizlik, sosyal faaliyetler değil, vatandaşımızın acılı günlerinde onların acısına ortak olmak, yaraları birlikte sarmak ve tüm imkanları vatandaşın emrine sunmaktır dedi. Bende sizin her zaman emrinizdeyim dedi.

Çadırkent depremzede sakinlerinin sorun ve sıkıntılarını dinleyen Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz devletimiz güçlü, Sayın Cumhurbaşkanımız tüm imkanları seferber ederek en kısa sürede bu sorunların üstesinden gelineceğini söyledi.

“Depremzedelerden Başkan Yılmaz’a teşekkür”

ilk günden bu yana bizleri yalnız bırakmadınız, acımızı birlikte paylaştık diyerek en önemlisi sorunlarımızı ve sıkıntılarımızı dinleyerek Belediye olarak çözüm üretmeye çalışmanız taktire şayandır. Sizinde yakınlarınız vefat etti bizde size başsağlığı diliyoruz ifadelerini kullandılar.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu