BAŞKAN SAVAŞ’TAN KIRIKHANLILARA ‘6 ŞUBAT MESİRE PARKI’

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Kırıkhan ilçesinde Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan 6 Şubat Mesire Parkı açılışı, Başkan Lütfü Savaş tarafından yapıldı.

Açılışa Lütfü Savaş’ın yanısıra eşi Prof. Dr. Nazan Savaş, CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, CHP Kırıkhan ilçe başkanı Turgay Kılıçoğlu, Kırıkhan Belediye Başkan adayı Zeynep Sağıroğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bilindiği gibi, Kırıkhan Mesire Alanı’nda belirli bir alanda, geçtiğimiz aylarda ağaç kesimi yapılmış ve yüzölçümü olarak Hatay’ın en büyük ilçesi olan Kırıkhan’da kamu binası yapmak için mesire alanı seçilmişti.

Çevrecilerin büyük tepki gösterdiği ağaç katliamına kayıtsız kalmayarak 50.066 m2’lik Mesire Alanı yaptıran Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, açılışta yaptığı konuşmada; “Kırıkhan’ımızın güzelliklerine bir yenisini daha eklemenin gururunu yaşıyoruz.

Bugün, 50.066 m²’lik ‘6 Şubat Mesire Alanı’mızın açılışını gerçekleştirerek Ramazan’ın bereketiyle kurduğumuz sofrada hemşehrilerimizle orucumuzu açtık.

Mesire alanımızla Kırıkhanlı hemşehrilerimize; ailelerimizin, çocuklarımızın ve sporseverlerin keyifle vakit geçirebileceği bir ortam sunuyoruz.

15 ilçemizde yapmaya devam edeceğimiz hizmetlerle Hatay’ımızın geleceğini daha güvenli ve konforlu bir şekilde yeniden inşa edeceğiz.” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu