Başkan Sarı: “Sevgi ve dayanışmayla bu zor zamanları birlikte aşacağız”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, yılın son gününde bir mesaj yayımladı. 2023 yılında meydana gelen büyük deprem felaketinin yol açtığı yaraların sevgi ve dayanışmayla iyileşeceğini ifade eden Başkan Sarı, yeni yılda da birlik ve beraberlik duygusu içersinde Altınözü ve Hatay’ı daha yaşanabilir ve kalkınmış bir hale getirmek için çabalayacaklarını aktardı.
Başkan Sarı, “Yüreğimizi dağlayan 6 Şubat asrın felaketinde acılar yaşadığımız bir yılın ardından, başta şehitlerimize ve deprem felaketinde kaybettiğimiz canlarımıza olan derin üzüntümüzü bir kez daha tekrarlıyorum. Unutmayalım ki, birbirimize olan sevgi ve dayanışmamızla, bu zor zamanları birlikte aşacağız.
DAHA YAŞANABİLİR, DAHA KALKINMIŞ BİR ŞEHİR
Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda, birlik ve beraberlik içinde şehrimizi daha yaşanabilir, daha kalkınmış bir yer haline getirmek için el birliğiyle çalışacağız” dedi.
2024 yılının insanların birbirini daha çok anladığı ve daha çok sevip saydığı bir yıl olması temennisinde bulunan Başkan Sarı, mesajının sonunda şu ifadelere yer verdi:
“İnsanların birbirine daha çok saygı duyduğu, birbirini daha çok sevdiği ve anladığı bir gelecek, hep birlikte, daha aydınlık yarınlara yürüyeceğimiz bir 2024 yılı diliyorum. Rabbim milletimizi, ülkemizi ve tüm insanlığı her türlü insanlık dışı uygulamalardan, afetlerden, depremlerden muhafaza eylesin.”

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu