Başkan Sarı, esnafın talep ve önerilerini dinledi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altınözü’nde faaliyet gösteren çok sayıda esnaf Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’yı makamında ziyaret ederek, talep ve önerilerini Başkan Sarı’yla paylaştı. Gerçekleşen sohbette yakın ilgisinden ötürü Başkan Sarı’ya teşekkür eden Altınözü esnafı, içinden bulunulan ekonomik koşullara ilişkin Başkan Sarı’yla görüş alışverişinde bulundu.

ESNAFIN EN BÜYÜK SERMAYESİ ALIN TERİ

Esnafın en büyük sermayesinin alın teri olduğuna vurgu yapan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, esnafa işlerinde başarılı ve bol kazançlı bir yıl diledi. Başkan Sarı,  “En büyük sermayeleri alın teri olan esnafımızı misafir ettik. Talep ve önerilerini dinlediğimiz esnaf kardeşlerimize işlerinde kolaylıklar dileyip, bereketli kazanç sağlamaları temennisinde bulunduk. Rabbim işlerini güçlerini rast getirsin” diye konuştu.

MUSA RAMAZAN: “İLGİSİNDEN DOLAYI BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’yı ziyaret eden heyetin arasında yer alan Ramazan Otomotiv işletmecisi Musa Ramazan, ilgisinden dolayı Başkan Sarı’ya teşekkür etti.  Altınözü esnafı olarak çeşitli konularda istişarelerde bulunmak üzere bir araya gelerek belediye başkanımızı ziyaret ettik. İlgisinden dolayı başkanımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” sözlerini kullandı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu