BAŞKAN ERYILMAZ: “SAMANDAĞ BİZİMLE DAHA DA GÜZEL OLACAK”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Samandağ’ı yeni ve modern bir görünüme kavuşturmak amacıyla yoğun bir çaba sarf eden Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz öncülüğünde Fen işleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde yol yenileme ve düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Sutaşı Mahallesi’nde Devlet Hastanesi yolunda devam eden yol genişletme, yolu işgal eden alanları kaldırma ve zemin düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Eryılmaz,  mahalle sakinleri ile bir araya gelerek, vatandaşlarla sohbet etti.

Başkan Eryılmaz sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada; “ Haftanın ilk gününü ekiplerimizle birlikte sahada geçirdik.

Bugün Sutaşı Mahallemizde yapımına devam ettiğimiz çalışmaları yerinde inceleyerek mahalle sakinlerimizle sohbet etme fırsatı yakaladık.

Sutaşı Mahallesi sakini olan kıymetli vatandaşlarımıza nazik misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor, tüm vatandaşlarımıza ilçemizin güzide Mahallesi Sutaşı’ndan selam ve sevgilerimi gönderiyorum.Samandağ bizimle daha da güzel olacak.” ifadelerine yer verdi.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu