Başarının Adresi :” Akmancalar Gençlik ve Spor Kulübü “

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Kick Boks, Wushu, Muay Thai, Kds ve Crosfit  branşlarında elde ettikleri sayısız başarılar ile bölgemizin başarılı spor kulüpleri arasında zirvede yer alan Akmancalar Gençlik ve Spor Kulübü çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kick Boks anterenörü Murat Akman ile oğlu Kick Boks yardımıcı antrenörü Ali Nail Akman nezaretinde Hatay Büyükşehir Belediyespor Kick Boks ve Wushu Takımının da  mücadele eden başarılı sporcuları yetiştiren Akmancalar Gençlik ve Spor Kulübü aynı zamanda antrenörleri başarının adresi olarak çıkıyor karşımıza.

Uluslararası ve Yurt içi bir çok turnuvada elde edilen sayısız başarılara sahip sporcuları yetiştirmenin haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Kick Boks Antrenörü Murat Akman, Daha çok başarılara imza atmak adına var güçleri ile çalışmalarını sürdürdüklerinin altını çizerek Kick Boks, Wushu, Muay Thai, Kds ve Crosfit  branşında eğitim almak isteyenleri  Akmancalar Gençlik ve Spor Kulübüne davet etti. Akman:” Sporcularımızın başarıları herkes tarafından bilinmektedir.Yakın bir zamanda Sakarya’da düzenlenen Wushu Kung Fu Türkiye Şampiyonası’nda sporcularımızın elde ettikleri başarılara ilave olarak hocaları olarak bende kendi kategorimde Türkiye ikincisi  olmanın haklı gururunu yaşadım. Kick Boks, Muay Thai, Kds, Crosfit , Wushu branşlarının  gelişmesinde ve yaygınlaşmasında önemli katkıları olan Antrenörlerin konusunda uzman kişilerden oluşması çok önemlidir.Bu anlamda bizim kulüpteki antrenörlerimizin disiplinli çalışmaları bizleri başarılara taşımaktadır. Eski Otogar içerisinde bulunan salonumuzda hijyen konusunda her türlü alınan tedbirler doğrultusunda çalışmalarımıza devam ettiğimizi yineleyerek tüm sporcularımıza başarılar diliyorum.”dedi.

Kick Boks ta yardımcı antrenör  Ali Nail Akman, Çalışmalarının büyük bir disiplin çerçevesinde devam ettiğinin altını çizerek her yaş gurubunda bulunan sporcularının çoğunun Hatay Büyükşehir Belediyespor takımında lisanlı sporcular olduğunu, Başarı için büyük bir çaba içerisinde müsabakalara hazırlandıklarını vurguladı.Akman ayrıca çalışmalarının yanında belli aralıklar ile kardeş kulüpler ile dostluk karşılaşmaları da yaptıklarını söyleyerek Akmancalar Gençlik ve Spor Kulübü ve Hatay Büyükşehir Belediyespor Kick Boks ve Wushu branşlarında başarılara imza atmaya devam edeceklerini vurguladı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu