BAŞARILI ÖĞRENCİYE TEBRİK ZİYARETİ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

AK Parti Reyhanlı İlçe Başkanı Mehmet Yumuşak ve Dünya Yardım Derneği Başkanı Ömer Faruk Temel, YKS’de Reyhanlı 1.si ve Türkiye 1216.sı olan Arda Kılınç’ı ziyaret etti.

Ziyarette AK Parti Reyhanlı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Türker de hazır bulundu. Heyet, başarısı ile Reyhanlı’nın gururu olan Arda Kılınç’ı tebrik ederken, aileye de böyle bir evlat yetiştirdikleri için teşekkürlerini sundular.

YUMUŞAK: BAŞARININ HER ZAMAN YANINDAYIZ

Başarılı öğrencilerin her daim yanında olacaklarını kaydeden heyet adına konuşan AK Parti İlçe Başkanı Yumuşak, “Eğitimde ülkemize çağ atlatan bir oluşumun mensubu olarak başarılı öğrencilerimizin her zaman yanındayız. Arda Kılınç kardeşimizi başarısından dolayı kutluyor, kendisine ve ailesine bundan sonraki eğitim hayatlarında her zaman yanlarında olacağımızı belirterek başarılar diliyoruz” dedi.

TEMEL’DEN ARDA’YA TEBRİK

Dünya Yardım Derneği Başkanı Ömer Faruk Temel de YKS’de Reyhanlı 1.si ve Türkiye 1216.sı olan Arda Kılınç’ı başarısından dolayı tebrik etti. Elde ettiği başarının planlı çalışma ve azmin zaferi olduğunu kaydeden Temel, her daim Arda Kılınç’a desteğe hazır olduğunu kaydederek, Arda Kılınç’a eğitim hayatında üstün başarı dileklerini iletti.

Kılınç ailesi de ziyaret ve desteklerinden dolayı AK Parti Reyhanlı İlçe Başkanı Mehmet Yumuşak, Dünya Yardım Derneği Başkanı Ömer Faruk Temel ve AK Parti Reyhanlı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Türker’e teşekkür ettiler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu