ATSO VE TEKNOKENT KOLEJİ İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’da  mesleki ve teknik eğitimin, eğitsel, sosyal ve ekonomik gereksinimlerinin giderilmesi yolu ile güçlendirilmesi amacı ile   Antakya Ticaret ve Sanayi Odası ile Özel Antakya Teknokent Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arsında işbirliği protokolü imzalandı. Özel Antakya Teknokent Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleşen imza törenine Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin,ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Özel Antakya Teknokent Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kurucusu Emrullah Avcı ve Okul yöneticileri katıldı. Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ve Özel Antakya Teknokent Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kurucusu Emrullah Avcı arasında protokol imzalanması  ve günün anısına toplu fotoğraf çekimi ile tören son buldu.

ÇİNÇİN :“MESLEK LİSESİ MEMLEKET MESELESİ”

Meslek lisesi memleket meselesi  diyen Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin yaptığı açıklamasında :” Odamız Özel Antakya Teknokent Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında işbirliği protokolü imzalandık. Prtokolün amacı; Hatay İlinin Antakya İlçesinde mesleki ve teknik eğitimin, eğitsel, sosyal ve ekonomik gereksinimlerinin giderilmesi yolu ile güçlendirilmesidir.  Bu kapsamda; Teknokent Koleji Kurucusu Emrullah Avcı ile Odamız arasında imzalanan protokolün hayırlı olmasını diliyoruz.”dedi.

Geleceğin rekabet dolu dünyasında fark yaratacak, yaratıcı,kendine güvenen,21. yüzyılın becerileriyle donanmış bireyleri yetiştirme hedefi ile yola çıktıkları Özel Antakya Teknokent Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası arasında işbirliği protokolü imzalamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Kurucu Emrullah Avcı ,Protokolün her iki taraf için hayırlı olması dileğinde bulundu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu