Ateş Özel Güvenlik İle Güvendesiniz

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun çerçevesinde Özel Güvenlik alanında en iyi donanımlı ve bilinçli Özel Güvenlik Görevlisi personeli yetiştirmek, Sunulacak Özel Güvenlik Hizmetlerinin daha profesyonel bir görev anlayışı içerisinde yerine getirilmesi için 2017 yılında faaliyete başlayan Ateş Özel Güvenik ,Kusursuz hizmeti,Görev yaptığı alanlarda gösterdiği başarısı ,müşteri memnuniyeti ve personelinin memnuniyeti ile sektörde zirvedeki yerini koruyor. Uzman eğitici ve deneyimli kadrosu ile silahlı-silahsız güvenlikçi eğitimleri,Sertifika yenileme eğitimi  ve hizmet içi silahlı eğitimler başta olmak üzere güvenlik alanında bir çok eğitimi bünyesinde bulunduran Ateş Özel Güvenlik bu mesleğe yeni başlayacak olanların yoğun bir biçimde  tercih ettiği kurum olarak çıkıyor karşımıza. Ateş Özel Güvenik bünyesinde faaliyet gösteren güvenlikçiler Kamu Kurum ve Kuruluşlarında,Toplantı,Konser ,Özel İş Yerleri,Özel Okullar,Tatil Köyleri,Oteller,Şantiyeler ve Avm’ler başta olmak üzere görev aldıkları her yerde disiplin odaklı başarılı çalışmaları ile takdir topluyorlar.

Şehit ve Gazi Ailelerine Ücretsiz Sertifika

Canını vatanımız için feda eden aziz şehitlerimizin ve bu uğurda yaralanan gazilerimizin yakınları  Ateş Özel Güvenlik  kurumuna  başvurmaları durumunda ücretsiz güvenlik sertifikası alabiliyorlar.

 

Yılların verdiği deneyim ile Ateş Özel Güvenlik kurumunun başında yer alarak kurumun başarısında en önemli paya sahip olan Kurumun yöneticileri  yaptığı açıklamalarında  :” 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun çerçevesinde Özel Güvenlik alanında en iyi donanımlı ve bilinçli Özel Güvenlik Görevlisi personeli yetiştirmek, Sunulacak Özel Güvenlik Hizmetlerinin daha profesyonel bir görev anlayışı içerisinde yerine getirilmesi için biz  ve ekip arkadaşlarım büyük bir özveri içerisinde çalışmaktayız. Güvenlik konusunda yoğun bir biçimde tercih  edilen kurum olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Güvenlik adına tüm ekipmanların bulunduğu ve uygulamalı eğitimlerin verildiği kurumumuz  nizami sınıfları,Özel sınıfları,atış poligon sahası ve diğer unsurları ile şuan bölgemizde  iyi eğitim veren kurumu olmasının yanında  Uygun fiyatları ve ödeme seçenekleri ile de sektörde fark yaratmaya devam etmektedir. Ateş Özel Güvenik bünyesinde faaliyet gösteren güvenlikçiler Kamu Kurum ve Kuruluşlarında,Toplantı,Konser ,Özel İş Yerleri,Özel Okullar,Tatil Köyleri,Oteller,Şantiyeler ,Fabrikalar ve Avm’ler başta olmak üzere görev aldıkları her yerde disiplin odaklı başarılı çalışmaları ile takdir topluyorlar. Her daim söylemekten mutluluk duyduğum bir olayı size de anlatmak istiyoruz. Arsuz’da geleneksel olarak düzenlenen ve şehrimizin en büyük organizasyonlarından biri olan Milyonfest’te oldukça başarılı olan ekibimiz organizasyon firmasının Mersin ve diğer illerde  gerçekleştirdiği Milyonfest programlarına da özel olarak çağırıldı. Bu bizim işimizde ne denli başarılı olduğumuzun büyük bir göstergesidir. Görevlerin tamamında bizlerde  ekibimle birlikte sahada yer almaktayım. Yine hocalarımız da kesinlikle konularında uzman isimlerden oluşmaktadır. Altını çizmek istediğim bir diğer konu ise bize sertifika almaya gelen adaylar sadece kayıtlarını yaptırarak sınavlara girerler. Bizim deneyimli çalışma arkadaşlarımız onların dosyalarını ve tüm evraklarını hazırlayarak takip ederler. Bu da adaylarımızın üzerinden bir yükü alarak onların sadece derslerine odaklanmalarına yardımcı olmaktadır. İmkanlar doğrultusunda bizden sertifika alan arkadaşlarımızın büyük çoğunluğuna iş ayarlayarak istihdam sağladık.

Referanslarımız  arasında Antakya Mobilyacılar İhtisas Sanayi Sitesi, Milyonfest,Expo amfi tiyatro konserleri,Reyhanlı Belediyesi,  Özel Hatay Hastanesi,Akkent Sitesi, Bahçeşehir Koleji, Selim Nevzat şahin Anadolu lisesi, Nejmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi, Doğuş okulları,İnönü Ortaokulu ve diğer okullar,Rootraft Cafe,Atlı Spor Kulübü,Kalyon Cafe,Fizion Cafe,Aypak Fabrikası ve Bizim Toptan Market gibi önemli kurumların yanında  Meclis Kültür Merkezi ve Amfi Tiyatro’da gerçekleşen programlar yer almaktadır.

Palladium Avm karşısı Antim iş merkezi Tahtakale üstünde hizmet veren Ateş Özel Güvenlik Eğitim Kurumuna 0 326 216 66 64 ile 0 553 160 66 64 nolu telefonlardan ulaşabilirsiniz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu