ARSUZ’A ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ KURULACAK

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nı Ziyaret eden, Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşadamları Derneği ve Arsuz İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Arsuz’a Organize Sanayi Bölgesi Kurulması konusunda görüş alışverişinde bulundu.
Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Ceritbinmez ve Arsuz İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu üyeleri İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ı ziyaret etti.
Arsuz ilçesinin tarım ve sanayisinin tüm dünyaya açılması ve Arsuz’a vizyon kazandırılmasının oldukça önem arz ettiğini belirten Mithat Ceritbinmez, Arsuz’da var olan imalathanelerin ve sanayi kollarının bir çatı altında toplanarak OSB statüsü kazanması için gerekli adımları atmak üzere burada bulunduklarını iletti.
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise yıllar önce bu projeyle ilgili çalışmalara başladıklarını ve bugüne kadarki süreci paylaştı. Deprem sonrası yeniden toparlanma sürecinde bu konuyu ivedilikle gündemine alacağını ileterek en kısa sürede yeniden çalışmalara başlayacaklarını iletti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu