Antakya MYO’da yaprak dökümü

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Antakya Meslek Yüksekokulu’nda yıllardır görev yapan Sezer Bozkurt, Mehmet Edip Keleş ile Ali Birvural için bir yemek etkinliği düzenlendi.
Antakya Meslek Yüksekokulu personeli, uzun yıllar görev yapan Bölüm Sekreteri Şef Sezer Bozkurt, Muhasebe Birimi Sorumlusu Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Mehmet Edip Keleş ile İskenderun Teknik Üniversitesi’nde Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna yerleşen Ali Birvural için düzenlenen bir yemek etkinliğinde buluştu.


Antakya Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Soner Soylu öncülüğünde Kuzeytepe Umut-Et Restaurant’ta gerçekleştirilen yemek etkinliğine akademik ve idari personelin ilgisi yoğun oldu. Yemek etkinliğinde konuşma yapan Soylu, “Bozkurt, Keleş ve Birvural’a” meslek yüksekokuluna olan katkılarından dolayı teşekkür etti. Soylu, Keleş’e teşekkür plaketini takdim ederek sözü MYO’da uzun süre müdür yardımcılığı görevi yapan Öğr. Gör. Rifat Öztürk’e bıraktı. Yemek etkinliğinde bulunarak mesai arkadaşlarını yalnız bırakmayan Öztürk, Bozkurt’a teşekkür plaketi verdi.


Antakya MYO Emlak Yönetimi Bölümü’nde (2017-2021) 4 yıldır görev yapan Birvural ise İskenderun Teknik Üniversitesi İşletme Yönetim Bilimleri Fakültesi- Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü’ne Dr. Öğr. Üyesi olarak yerleşti. Birvural’a teşekkür plaketini Antakya MYO hocalarından biri olan Öğr. Gör. Elif Ovalı verdi.
MYO Sekreteri Mustafa Aksoy, müdür yardımcıları Öğr. Gör. Ahmet Temiz ile Öğr. Gör. Ali Bedir ve Gazetecilik-Habercilik Bölümü hocalarından Öğr. Gör. Fırat Ata’nın da yer aldığı yemek etkinliği eğlenceli sohbetler eşliğinde son buldu.

 

 

 

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu