ANTAKYA BELEDİYESİ EKİPLERİNDEN KURBAN BAYRAMI ÖNCESİNDE   TÜM CAMİLERDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Antakya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri mübarek Kurban Bayramı öncesinde şehrin 95 mahallesinde bulunan camilerde kapsamlı temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor. 

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre maneviyatı büyük olan ve vatandaşlar tarafından yoğun katılım sağlanan bayram namazının tertemiz bir ortamda kılınması ve ilk bayramlaşmaların cami bahçelerinde yapılıyor olması münasebeti ile camilerde kapsamlı temizlik çalışmalarının bayram öncesinde tamamlanacağı bildirildi. 

Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Mursaloğlu çalışmaları yerinde denetleyerek, hizmetin titizlikle sürdürülmesi ve bayram öncesi tüm camilerin temizlenmiş olması hususunda talimatta bulundu. 

Bayram namazında Covid-19 salgınının yayılımını önlemek ve tertemiz bir ortamda vatandaşların ibadetlerini gerçekleştirebilmeleri amacıyla tüm camilerin halıları yıkandı, ıslak zeminleri, bahçeleri, şadırvanları, camilerin tüm kapı ve pencereleri, ibadethane temizlik ekiplerince temizlenerek bayrama hazır hale getirildi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu