Anlaştık denilen Pablo Santos hala kampa katılmadı!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bordo beyazlı forma altında başarılı bir sezon geçiren ve Teknik Direktör Ömer Erdoğan’ın takımda kalması yönünde rapor verdiği tecrübeli stoperin transferi konusundaki belirsizlik sürüyor

Atakaş Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş’ın 2 hafta önce yaptığı “Anlaştık. Pablo Santos önümüzdeki sezonda da bizimle birlikte olacak” şeklindeki açıklamasına rağmen, Brezilyalı stoper hala bordo beyazlıların Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde başladığı sezon öncesi hazırlık kampına katılmadı. Başkan Savaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Pablo Santos ve Isaac Sackey’le devam edeceklerini ifade etmişti. Başkan Savaş, “Bir sol açık ve forvet, bir forvet, bir stoper ve bir orta saha alacağız. Sackey’den de faydalanacağız. Isaac Sackey’le devam etmeyi düşünüyoruz. Pablo Santos’la anlaştık. Bu iki oyuncuyla devam edeceğiz” sözlerini kullanmıştı. Geçen süre içinde Isaac Sackey ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. Pablo Santos’la ilgili ise henüz bir resmi açıklama gelmedi.
Portekiz ekiplerinden Braga’da stoper olarak görev yapan 28 yaşındaki Brezilya’lı futbolcu Pablo Santos ile geride bıraktığımız sezonun başında sezon sonuna kadar Hatayspor’a kiralanmıştı. Bordo beyazlı forma altında başarılı bir sezon geçiren ve Teknik Direktör Ömer Erdoğan’ın takımda kalması yönünde rapor verdiği tecrübeli stoperle resmi imzanın ne zaman atılacağı merak ediliyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu