Anıl’dan Hatay Beşiktaşlılar Derneğine Ziyaret

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Beşiktaş Yönetiminde Denetim kurulu üyeliği yapan ve önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan idari ve mali genel kurul toplantısında Beşiktaş Denetleme kurulu Başkan adayı olan Mali Müşavir / Bağımsız Denetçi Suat Anıl Hatay Beşiktaşlılar Derneğini ziyaret ederek destek istedi.
Hatay Beşiktaşlılar Dermeği Başkanı Mehmet Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulundukları ziyarette konuşan Beşiktaş Denetleme kurulu Başkan adayı Suat Anıl:”Siz değerli Hatay Beşiktaşlılar Dermeği yönetimi ile bir arada olmaktan duyduğum mutluluğu ifade etmek isterim. Her biri alanında tecrübeli genç isimlerden oluşan ekibimiz ile bilgi ve tecrübelerimizi tutkumuz Beşiktaş’a aktarmak adına aday olduk.Ben ve ekibimde bulunan arkadaşlarım Beşiktaş’a sadakat ile bağlıyız ve gücümüzü Beşiktaş’tan alırız.Yaptığı başarılı çalışmalar ile bilinen Hatay Beşiktaşlılar Dermeği olarak sizlerin de desteğini bekliyoruz. Misafirperverliğiniz için teşekkür ediyorum.”dedi.
Suat Anıl Kimdir?
1965 Samsun doğumlu. 1986 da Marmara Üni. İİBF den mezun oldu. 15 yıldır SMMM 3 yıldır Bağımsız Denetçi lisansına sahip. 20 yıldan fazla profesyonel olarak mali işler yöneticiliği yaptıktan sonra Sanilas Mali Müş. Ltd Şti’ni kurdu. Şirketlerde iç denetim ve mali işler bölümlerinin yeniden yapılandırılması projelerini gerçekleştirdi. İstanbul Yelken Kulübü üyesi, Evli, bir çocuklu. İngilizce biliyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu