Amigurumi oyuncaklar HAZEK’te festivale hazırlanıyor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altınözü Zeytin Emeği Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nde (HAZEK), 6.sı düzenlenecek olan Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festival’ine amigurumi tekniği ile yapılan ilgi çekici oyuncaklarla hazırlanıyor.
Altınözü Zeytin Emeği Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkan Leyla Ayvazoğlu 6.sı düzenlenecek olan Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festival’ine her sene olduğu gibi aynı heyecanla hazırlandıklarını belirterek, festivalde çocuklarında unutulmadığını, amigurumi tekniği ile yapılan birbirinden güzel oyuncakların çocukları beklediğini söyledi.
Altınözü Zeytin Emeği Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nde El sanatları eğitmeni olan Süheyla Hocaoğlu, amigurumi tekniği ile ortaya çıkardıkları oyuncaklardan bahsederek, “Örgü tığı ile ve sık iğne tekniği kullanılarak çeşitli oyuncaklar yapma sanatına ‘amigurumi’ deniliyor. Amigurumi, oyuncak kategorisinde en güven veren ve sağlıklı olan oyuncaklardır. Amigurumi oyuncakların yumuşak bir dokuya sahip olması çocukların oyun oynarken birbirlerine zarar vermesini de engeller. Çoçukların gönül rahatlığı ile oynayabileceği oyuncaklarımızı gerçekleşecek olan festivalimiz için hazırlıyoruz” dedi.
BEĞENİ DOLU GERİ DÖNÜŞLER BİZLERİ MUTLU EDİYOR
Ortaya çıkan oyuncakların beğenilmesinden mutluluk duyduklarını belirten kursiyer Fatma Ramazanoğlu, “Bizler burada birbirinden güzel oyuncaklar yapıyoruz. Yapmaya başladığımız andan bu yana duyduğumuz beğeni dolu geri dönüşler bizleri mutlu ediyor. Şimdi yakın zamanda Altınözü’nde gerçekleşecek olan festivale yaptığımız oyuncaklarımızla hazırlanıyoruz” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu