Altınözü’lü Hamza, Boluspor’dan ayrıldı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

TFF 1. Lig ekiplerinden Boluspor’da forma giyen Altınözülü Hamza Gür, yönetimle anlaşarak sözleşmesini feshetti. Boluspor kulübü tarafından yapılan bilgilendirmede, “Kulübümüz, Profesyonel Futbolcu Hamza Gür ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Hamza Gür’e teşekkürlerimizi sunuyor, bundan sonraki futbol kariyerinde başarılar diliyoruz” ifadelere yer verildi.

Hamza Gür sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı veda mesajında, “Beypiliç Boluspor Kulübüyle ile karşılıklı olarak yollarımızı ayırma kararı almış bulunmaktayız. Orada bulunduğum süre zarfında kulüp çalışanlarına, ağabeylerime, kardeşlerime, kulüp başkanımız Sn. Abdullah Abant’a ve diğer yöneticilere sonsuz teşekkürü bir borç bilirim. Allah’a emanet olun” ifadelerini kullandı.

29 MAÇ, 6 GOL, 1 ASİST

Bir dönem Hatayspor’da da forma giyen Hamza Gür, geçtiğimiz sezon Boluspor’da 9’u ilk 11’de olmak üzere toplamda 29 maçta görev aldı. Hamza bu maçlarda takımına 6 gol ve 1 asistle katkı sağladı. 27 yaşındaki oyuncunun kariyerine hangi takıma devam edeceği önümüzdeki günlerde belli olacak.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu