Edinilen bilgilere konutların Mayıs ayının ilk haftası itibarıyla teslim edilmesi planlanıyor
Altınözü Kaymakamı Efecan Şahin, ilçeye bağlı Zeytindalı Mahallesi’nde yapımı büyük ölçüde tamamlanan 2 ve 3’üncü etap Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut alanlarında incelemelerde bulundu.

Çalışmaların son aşamaya geldiği projede gelinen son durum hakkında yetkililerden bilgi alan Kaymakam Şahin, özellikle ince işçilik, çevre düzenlemesi ve altyapı çalışmalarındaki ilerlemeleri yerinde değerlendirdi. Sahada yapılan incelemelerde konutların büyük ölçüde tamamlandığı, çevre düzenleme çalışmalarının ise hızla sürdüğü görüldü.
Altınözü Kaymakamlığı’nda deprem konutlarından sorumlu Öner Dönmez, Zeytindalı Mahalle Muhtarı Riyat Tecimen ve TOKİ şantiye şefinin de hazır bulunduğu toplantıda değerlendirmelerde bulunan Şahin, sürecin yakından takip edildiğini ifade etti.
Öte yandan TOKİ konutlarında teslimlerin Mayıs ayının ilk haftası itibariyle başlamasının planlandığı ifade ediliyor. Projenin tamamlanmasıyla birlikte deprem sonrası barınma ihtiyacının önemli bir kısmımın daha karşılanması hedefleniyor.













