Altıneller Vestel’den Yeni Nesil Mağaza Hamlesi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Dayanıklı tüketim malları sektöründe Ülkemizde en çok tercih edilen markaların başında gelen Vestel’in Hatay,Adana ve Mersin’de toplamda 16 şubesi ile bölgemizde başarılı bir biçimde faaliyet gösteren Altıneller Vestel,Kısa bir süre önce duyurusunu yaptığı Yeni Nesil Mağaza Konseptinin startını Ekinci Şubesi ile verdi. 21 Metre ön cephe ve 350 M2’lik alanı ile bölgenin en büyük mağazalarından biri olan Altıneller Vestel Ekinci Şubesi ,Deneyim alanı ve engelli erişimine uygun ürünleri ile herkesten tam not aldı. Altınelller Vestel şubelerinde yeni nesil mağaza çalışmaları tam gaz devam ederken Ekinci mağazasının konsepti ne denli muhteşem mağaza konseptlerinin müşterileri beklediğinin göstergesi oldu adeta.

Sektörde her daim fark yaratmaya devam ettiklerini ifade eden Altıneller Vestel işletmecilerinden Yusuf İlyas Yılmazoğlu yaptığı açıklamasında:” Bir süredir çalışmalarını sürdürdüğümüz Yeni Nesil Mağaza projemizin ilk hamlesi olan Ekinci mağazamızı müşterilerimizle buluşturmanın onurunu yaşıyoruz. Her bir detayın en ince biçimde düşünülerek hazırlandığı mağazamızda tüm ürünlerimiz geniş bir ortamda sunulmaktadır. Türkiye’nin ünlü şeflerinin konuk olacağı deneyim alanımızda müşterilerimiz en güzel yemekleri uygulamalı bir biçimde yapabilme imkanı bulacaklardır. Aynı zamanda Vestel’in en önem verdiği konulardan biri olan engellilerimiz içinde özel çalışmalarımız mevcut olacaktır.Bu konuda da tüm ayrıntıların en ince biçimde düşünüldüğünün altını çizmek isterim.Örneğin görme engelli müşterilerimiz için  Bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, buzdolabı, fırın ve ocak ürünlerinin yer aldığı konvansiyonel olarak adlandırılan ürünlerin üzerindeki kontrol panellerine Braille Alfabesi ile kabartma uygulaması ve mağaza içerisinde kendi başlarına dolaşabilecekleri kompozit yürüyüş yollarımız yer almaktadır. Ve yine son dönemde en çok tercih edilen ürünlerimizden olan ,Ekranlar arasındaki mesafe en az seviyede olduğundan tek büyük ekran etkisinin elde edildiği Vestel Videowall özel alanımızda müşterilerimize sunulmaktadır. Yüksek çözünürlüğü sayesinde parlak ve canlı renkler sunan Vestel Videowall’in  istenildiği  takdirde ekran sayısının arttırılmasına olanak sağlayan bir ürünümüz olduğunu belirtmek isterim.

Haftanın Her Günü Saat:22:00’e Kadar Hizmet

Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki Altıneller Yeni Nesil Mağazalarının  ilk adımı olan  Ekinci şubemiz alanında deneyimli çalışma arkadaşlarımızın güler yüzlü hizmetleri ile haftanın her günü saat 22:00 ‘ye kadar açık olacaktır. Yeni Nesil Mağazamızı yakından görmek ve kampanyalarımızdan faydalanmak isteyen tüm müşterilerimizi Altıneller Vestel Ekinci mağazamıza bekliyoruz.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu