AK Parti Hatay İl Ana Kademe toplantısı yapıldı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

AK Parti Hatay İl Ana Kademe Yönetim Kurulu toplantısı, AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal başkanlığında yapıldı.

AK Parti Hatay İl binasında yapılan toplantıya AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, AK Parti Hatay Kadın Kolları Başkanı Zehra Eren, AK Parti Hatay Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Alkaya ve partililer katıldı.

“ALINAN KARARLARIMIZIN HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”

Toplantıda alınan kararların hayırlı olmasını dileyen AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, “Ana Kademe Yönetim Kurulu toplantımızı, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, AK Parti Hatay Kadın Kolları Başkanı Zehra Eren, AK Parti Hatay Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Alkaya, il disiplin kurulu ile parti içi demokrasi ve hakem kurulu üyelerimizin katılımlarıyla gerçekleştirdik. Davetimizi kırmayarak toplantımıza teşrif eden belediye başkanımıza, il disiplin kurulu ile demokrasi ve hakem kurulumuza katılımlarından dolayı teşekkür ediyor, alınan kararlarımızın ülkemize, milletimize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“İLK GÜNKÜ AŞKLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı ise, “Ana Kademe Yönetim Kurulu toplantımızı, il disiplin kurulu ile parti içi demokrasi ve hakem kurulu üyelerimizin katılımlarıyla gerçekleştirdik. Milletimizden aldığımız destekle ilk günkü aşkla çalışmaya devam ediyoruz. Aldığımız kararların şehrimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu