AK PARTİ AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
AK Parti Hatay İl Başkanlığı, teşkilata ve vatandaşlara yönelik “İftar buluşması” programı düzenledi.
Özel bir mekanda gerçekleşen iftar programına AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, AK Parti, Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, AK Parti İl, ilçe, Kadın ve Gençlik kolları yönetimleri ve vatandaşlar katıldı. Programa ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da TRT’de canlı yayın ile bağlanarak katılımcılara hitap etti.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN 81 İLDEN KATILIMCILARA HİTAP ETTİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti teşkilatı ile iftar programında buluştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı açıklamada bayram tebriğinde bulunarak Türkiye’deki tüm illerin teşkilatlarına teşekkür etti.
“Cumhur İttifakı olarak 2023 hedefimize durmadan ulaşacağız”
Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının devamında “Teşkilatlarımızın tüm faaliyetleri sayesinde milletimizin salgın nedeniyle bizi özlediğini gördük. İnşallah bu ivmeyi kesintisiz devam ettirerek, Cumhur İttifakı olarak 2023 hedefimize durmadan ulaşacağız. Unutmayınız AK Parti’de görev üstlenmek demek mevki sahibi olmak değildir. Milletimize hizmetkar olmak, ülkemizi güçlendirmek, mağdurların yanında olmak için gece gündüz çalışmaya talip olmak demektir. Hangi dünyevi makam böyle samimi bir duanın verdiği çalışma şevkini sağlayabilir. Seçimlerdeki başarımızı gece gündüz çalışarak eğitimden sağlığa ulaşımdan enerjiye her alanda kazandırdığımız eserlere borçluyuz” dedi. “İnşallah bayramdan itibaren kardeşlik ve kucaklaşma seferberliğini daha ileriye taşıyacağız” Cumhurbaşkanı Erdoğan “Bunun için yılın her günü günün her saati milletimizle birlikte olmalıyız. İstanbul’da 1994’te yaktığımız meşaleyle bu şehrin kaderini biz değiştirdik. AK Parti’nin iktidara gelmesiyle aydınlığı tüm Türkiye’ye yaydık. Türkiye geliştikçe tüm bölgemizin dikkatini toplamaya başladı. Pek çok ülkede insanların çoğu Türkiye’nin yerini haritada gösteremiyordu. Bugün başarılarını duymayan az kişiye rastlayabilirsiniz. Cumhuriyetimizin 1923’ten 2023’e kadarki belirleyicisi biz olduk. 2053’ü 2071’i de biz şekillendireceğiz. Yıllarca bu ülkeyi dar bir alana hapsettiler. AK Parti tüm oyunları planları bozuyor. Biz bu kararlılıkla yapılamaz denilen ne varsa tamamını başardık. AK Parti olarak milletimizin hak ettiği refah önünde hangi engeller varsa yıktık. Geçmişte terör örgütlerinin, çetelerin, vesayet odaklarının cirit attığı Türkiye bugün en güvenli ülkeler arasına girdi. Bay Kemal’in dediğine bakmayın, o karanlık bir Türkiye yaşıyordu, şimdi zihinsel karanlık yaşayan Bay Kemal zannediyor ki millet yutacak. Artık millet bunları yutmuyor. Bay Kemal artık akıllı sayaçların çalıştığı bir Türkiye olduğunu bilmiyor, kimin karanlıkta olduğunda da bir haber. İnşallah bayramdan itibaren kardeşlik ve kucaklaşma seferberliğini daha ileriye taşıyacağız” ifadelerini kullandı.
YEŞİLDAL: TARİHİ BİR GÜN YAŞIYORUZ
Okunan ezanın ardından hep birlikte oruçlar açıldı. İftarın ardından konuşan AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal; “Bugün Hatay’da tarihi bir gün yaşıyoruz, hepinize teşekkür ediyorum. Hatay’ımızın tüm ilçelerinde eş zamanlı Teşkilat iftar buluşma programlarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu muhteşem günü birlikte huzurla yaşayalım. Pandemide sizlerden ayrı kaldık, pandemi şartlarında birbirimize hasret kaldık ama hasret bitti. Bu yıl Ramazan’ı doya doya yaşadık. Muhteşem bir Ramazan oldu. Allah bizi bayrama kavuştursun. Tüm zamanların rekorunu kırdık, il ve ilçe teşkilatlarımız AK Partili belediyeler rekor kırdı sosyal yardımda. Ramazan’ı Şerif çok güzel ve verimli geçti. İftarından sahuruna kadar her haneye giren arı gibi çalışan bir teşkilat gördük karşımızda. Türkiye’nin her bir yerinde Ramazan ayında AK Parti teşkilatları tam 5 milyon eve misafir oldu. Bu ciddi bir rakam. Türkiye’deki 24 milyon hanenin beşte birine girdik. Bu aldığımız çalışmayı ve hızı bir sene boyunca devam ettirerek 2023 Haziran’ında yine bugüne kadar galip geldiğimiz gibi 16. zafere hazır mıyız AK Parti teşkilatı? Bugüne kadar arı gibi çalışan her bir kardeşimi tebrik ediyorum. Rabbim Bayramımızı mübarek eylesin. Ramazan bayramınızı tebrik ediyorum“ diye konuştu.
BAŞARI İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
AK Parti’nin örnek belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz; “AK Parti belediyeciliği sosyal belediyeciliktir. Gönül belediyeciliğidir. Bu anlayışla halka hizmet, hakka hizmettir prensibiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tek amacımız siz değerli halkımızın memnuniyetini sağlamaktır. Çalışmalarımız bugünden önce olduğu gibi bugünden sonra da tüm hızıyla devam edecektir. Bugün birlik beraberlik iftarımıza katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor, selamlarımı iletiyorum” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu