AGD’DEN MEKKE’NİN FETHİ VE KUDÜS GECESİ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’ın İskenderun ilçesinde AGD (Anadolu Gençlik Derneği) tarafından organize edilen “Mekke’nin Fethi ve Kudüs Gecesi” etkinliğinde ayrıca İsrail’in Filistinlileri, çocukları katledilmesiyle ilgili basın açıklaması yapıldı.
Anadolu Gençlik Derneği İskenderun Şubesi tarafından Belediye Kültür Sarayı’nda düzenlenen programa Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Hatay Şube Başkanı Serkan Bulut, Siyasi parti ilçe temsilcileri sivil toplum kuruluşları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı, daha sonra ise Anadolu Derneği tarafından yapılan faaliyetler, Kudüs’ü anlatan sinevizyon ve depremde hayatını kaybedenlerin fotoğrafları yayınlandı.
AGD Hatay Şubesi Başkanı Serkan Bulut, yaptığı konuşmada, Mekke’nin fethi kadar Kudüs’ün de fethinin önemine dikkati çekti.
Programda ise küçük çocuklar ellerinde pankartlarla İsrail’in çocukları katletmesiyle ilgili basın açıklamasını yaptılar. Programa Hamas Siyasi Büro Yöneticisi Talal Nassar, katılarak İsrail’in Filistin topraklarında yaptığı katliamı ve zulmü Türk halkıyla paylaştı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu