Abdullah Sözer Kuyumculuk Altınözü’nde Faaliyette

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Uzun yıllardır Kuyumculuk sektöründe Güven ve Kalitenin Adresi olarak bilinen Halit Sözer Kuyumculuk bünyesinde faaliyet gösteren Abdullah Sözer Kuyumculuk asrın felaketi sonrası Altınözü’nde hizmete açtığı işyeri ile çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

6 Şubat depreminde yaşanan büyük yıkım sonrasında 2000 yılından bu yana hizmet verdikleri  Haraparası mahallesindeki iş yerlerinin ağır hasar alması ve hemen akabinde kısa sürede toparlanarak müşterilerine hizmet verebilmek adına yaptıkları hamle ile Altınözü ve Yukarı Okçular mahallesinde açtıkları şubeler ile faaliyetlerine başlayan firma şuan da alış veriş konusunda en çok tercih edilen işletmeler arasında yer alıyor.

Deprem sonrası Altınözü’ne gelen ilk işletmelerden biri olduklarını söyleyen genç işletmeci Abdullah Sözer açıklamasında:” Öncelikle hepimizde derin yaralar bırakan asrın felaketi için herkese büyük geçmiş olsun demek istiyorum.Hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ,geride kalanlara sabırlar diliyorum.2023 Mart ayı itibari ile hizmete başladığımız Altınözü şubemizde Altın’ın profesyonellik ve ustalıkla yoğrulması neticesinde ortaya çıkan göz kamaştırıcı modellerimiz  ile müşterilerimize alternatif aratmayacak bir firma olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Merkezi konumumuz ile Altın almaya gelen ailelerin büyük çoğunluğunun ilk uğrak yeri durumundayız.Kurucumuz ve Babam Halit Sözer’den öğrendiklerim doğrultusunda işyerinde güven ve kalitenin yanında müşteri memnuniyeti odaklı hizmetimizden asla taviz vermemekteyiz.

 

Gerek ürün modellerimiz gerekse de alanından deneyimli ekip arkadaşlarımızın güler yüzlü hizmetleri ile herkesin takdirini kazanan işletmemizde birbirinden özel tasarımlarımızı müşterilerimize sunmak adına elimizden gelenin fazlasını yapmaktayız. Bizler uzun yıllardır vermiş olduğumuz güven,kalite ve özel tasarımlarımızla emin adımlar ile geldiğimiz günümüzde çağın gereksinimleri doğrultusunda insanların mutluluğuna vesile olmanın heyecanını yaşamaktayız.Birbirinden şık tasarım olan modellerimizi yakından görmek bir kahvemizi içmek üzere herkesi Altınözü ve Yukarı Okçular  şubelerimize bekliyoruz.”dedi.

Türkiye’nin her yerine kargo..

Genç işletmeci Abdullah Sözer ayrıca göz kamaştıran Altın modellerini  Türliye’nin her yerine kargo ile gönderim yaptıklarının da altını çizerek tercihleri ile kendilerini sektörde önemli bir marka haline getiren kıymetli müşterilerine teşekkür etti.

Yenişehir mahallesi Milli Egemenlik caddesi no:14 Altınözü adresinde faaliyet gösteren Abdullah Sözer Kuyumculuk iletişim telefonu 0 543 669 95 43 ,

Yayladağı yolu üzeri Yukarı Okçular mahallesi Yeni Cezaevi yolu Akasya fırını karşısında faaliyet gösteren Halit Sözer Kuyumculuk iletişim telefonu 0 532 015 96 35

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu