HATOKDER: “Acımız Çok Büyük”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Okul öncesi Eğitim Kurumları Derneği yönetim kurulu tarafından hepimizi yasa boğan deprem felaketi ile ilgili yapılan açıklamada:”Saygı değer Hataylı hemşerilerimiz, kıymetli velilerimiz, öğretmenlerimiz, kurum müdürlerimiz ve emekçilerimiz.
6 Şubat 2023 tarihinde tüm ulusumuzu ve şehrimizle beraber 10 ilimizi yasa boğan depremler yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz. Bu süreçte aklımızın ve yüreğimizin dayanamayacağı kayıplar ve acılar yaşıyoruz. Okullarımızın çoğunu, kurum müdürlerimizi, velilerimizi, öğretmenlerimizi ve en kıymetlisi, en acısı; ve ifade ederken bile yüreğimizin ezildiği, aklımızın reddettiği en kıymetlilerimizi canımız meleklerimizi, kuzularımızı sonsuzluğa uğurladık. Hepimiz biliyoruz ki, yitirdiğimiz her bir canımızı nefes aldığımız sürece unutamayacak ve kalbimizde yaşatacağız. Şu an hepimizin ruhu o enkazların altında. Bu kadar derin acılarla hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını elbette biliyoruz. Fakat şunu da biliyoruz ki; yitirdiğimiz kıymetli canlarımızın o aziz hatırları hürmetine bir avuç insan kalsak da, canımız pahasına kalan yavrularımıza kalbimizdeki tüm sevgimizle sarılacağız, yaralarımızı hep birlikte sabırla sarmaya çalışacağız.
Sağlık anlamında iyi olan gönüllü okul öncesi öğretmen, psikolog ve çocuk gelişimi uzmanlarımızla; bağlı olduğumuz iki bakanlığımızın rehberliğinde çadır kentlerdeki yavrularımıza ulaşmaya çalışacağız.
Yaşamakta olduğumuz bu elim faciada hayatlarını kaybeden tüm canlarımıza Allahtan rahmet diliyor, yaralılarımıza acil şifalar ve kalanlarımıza sabır ve dayanma gücü diliyoruz.”denildi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu