Emniyetten il genelinde huzur uygulaması!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay il genelinde genel güvenlik ve asayiş, genel sağlık açısından risk teşkil eden yasadışı fiillerin engellenmesi, suça karışmış kişilerin takibi, yakalanması, terörle mücadele kapsamında huzur uygulaması yapıldı.
Hatay’da Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Mustafa Kemal Üniversitesi kampüs bölgesindeki huzur uygulaması kapsamında 7 işyeri ve 5 araca idari işlem yapıldı, çeşitli suçlardan aranan 2 şahıs yakalandı.
İSKENDERUN 35 BÖLGEDE EŞ ZAMANLI GENİŞLETİLMİŞ ALAN UYGULAMASI
İskenderun’da da 35 bölgede eş zamanlı yapılan Genişletilmiş Alan Uygulamasında 1918 şahıs sorgulandı, 2’si aranan 5 şahıs yakalandı, 3 yoklama kaçağı şahsa tebliğ edildi, 169 promil alkollü bir araç sürücüsüne adli işlem yapıldı. 774 araç ve 409 motosiklet sorgulandı, 7 araca idari trafik cezası kesildi, 1 araç ve 1 motosiklet trafikten men edildi.
Yapılan uygulamada; 3 adet tabanca, 3 adet şarjör, 6 adet fişek, 5 gram esrar, Dumlupınar Mahallesinde durumlarından şüphelenilerek durdurulan Z.Ö. ile F.K.’nın yapılan üst aramasında ise 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet şarjör, 9 adet 7.65 mm çapında fişek ele geçirildi. Olayla ilgili olarak şahıslar hakkında 6136 SKM’den adli işlem yapıldı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu