Gözünüz Onlarda Olsun

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bölgemiz sağlık sektörünün başarılı kurumlarından Özel Yaşam Cerrahi Tıp Merkezi Göz Kliniği gücüne güç katarak çalışmalarına devam ediyor.Geçtiğimiz aylarda Göz Hastalıkları Uzmanı Op.Dr.Yasin Mersin tarafından kurulan ve yapılan çalışmalar ile dikkatleri üzerinde toplayan Özel Yaşam Cerrahi Tıp Merkezi Göz Kliniği şimdi de Göz Hastalıkları Uzmanı Op.Dr.Sezer Helvacı’yı kadrosuna ekleyerek göz hastalıkları konusunda bölgede marka olacaklarının sinyallerini verdi.
20 Aralık Pazartesi günü Özel Yaşam Cerrahi Tıp Merkezi Göz Kliniğinde hasta kabulüne başlayacak olan Göz Hastalıkları Uzmanı Op.Dr.Sezer Helvacı yaptığı açıklamasında :” 4 yıldan beri severek görev yaptığım ve güzel dostluklar kurduğum Özel Antakya Defne Hastanesinden 20 Aralık Pazartesi gününden itibaren ayrılarak Özel Yaşam Cerrahi Tıp Merkezi Göz Kliniğinde hizmet vermeye başlayacağım.Göz hastalıkları konusunda oldukça başarılı bir isim olan sevgili abim Op. Dr. Yasin Mersin’ le birlikte Özel Yaşam Cerrahi Tıp Merkezi’ nde (eski devlet hastanesi yanı) kurmuş olduğumuz ve tüm göz ameliyatlarını yapabileceğimiz (lazerle göz çizdirme dahil) tam teşekküllü göz kliniğimizde hizmet vermeye başlayacağım. Destekleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.”dedi.
Özel Yaşam Cerrahi Tıp Merkezi Yöneticisi Kardiyolog Uzm.Dr.Doktor Semir Öztoprak yaptığı açıklamasında :” Göz hastalıkları konusunda yaptıkları başarılı tedaviler ile bilinen Göz Hastalıkları Uzmanı Op.Dr.Yasin Mersin ve Göz Hastalıkları Uzmanı Op.Dr.Sezer Helvacı ile güçlü bir duruma gelen Özel Yaşam Cerrahi Tıp Merkezi Göz Kliniği adından daha çok söz ettirecek bir klinik haline gelmiştir. Göz Hastalıkları Uzmanı Op.Dr.Sezer Helvacı’ya hoş geldin diyor alanında oldukça deneyimli iki doktorumuza da çalışmalarında başarılar diliyorum.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu